Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí


Edició núm. 9 · 31 de gener de 2017
Sant Pere de Ribes, destinació turística de qualitat, familiar i saludable

Amb la mirada i la il·lusió posades en aquest 2017 que tot just acabem de començar, Sant Pere de Ribes afronta un any ple de reptes i projectes en l’àmbit de la promoció econòmica i el turisme.

Volem acabar de definir-nos i consolidar-nos com a destinació turística de qualitat complementària a l’oferta ja existent a la resta de la comarca, apostant fort i potenciant els productes de proximitat, l’enoturisme, l’entorn natural, el nostre patrimoni històric i cultural i el turisme familiar, saludable i sostenible. En col·laboració estreta amb les empreses del municipi i els promotors de nous projectes que treballen en aquesta línia, continuarem potenciant tots aquells actius que puguin ser d’interès turístic i de pol d’atracció.

Consolidarem Sant Pere de Ribes dins del mapa turístic com a municipi amb identitat i marca pròpia. Per això, ja hem fet els primers passos per formar part de la xarxa de ciutats saludables per tal de posicionar-nos com a destinació turística saludable i estem acabant de preparar noves activitats (com una fira d’indians amb el recolzament de la Xarxa de Municipis Indians), a part de les que ja tenim en funcionament (Agromercat, Mercat del cava i la tapa, La carretera del vi...), que també serveixin de reclam.

De bon grat rebrem totes les iniciatives que vagin encaminades a fomentar un turisme alternatiu, de qualitat i familiar, i que generi activitat econòmica en el nostre territori i seguirem treballant perquè tot aquests propòsits s’acompleixin.

Abigail Garrido
Alcaldessa de Sant Pere de Ribes
Vicepresidenta de NODE GarrafFins al 28 de febrer
Mes del Xató a Cubelles
+ info
 
5 de febrer
Festa de l’Espigall, a Vilanova i la Geltrú
+ info

12 de febrer
Santa Eulàlia, Festa Major de les Roquetes, a Sant Pere de Ribes
+ info

12 de febrer
Cursa de muntanya dels Colls i Canicross del Garraf, a Vilanova i la Geltrú
+ info


  

CUBELLES
Mes del Xató al Penedès Marítim

Torna el Mes del Xató al Penedès Marítim. La campanya de promoció gastronòmica està organitzada per les regidories de Turisme, Comerç i Fires de Cubelles i de Turisme de Cunit. Fins al 28 de febrer de 2017 prop d’una vintena de restaurants participen en aquest esdeveniment en el què es presenten les ofertes gastronòmiques per a donar a conèixer un plat genuïnament propi de la zona, el Xató.

Llegiu més...

 

SANT PERE DE RIBES
Santa Eulàlia, Festa Major de Les Roquetes

La de Santa Eulàlia és la festa major d'hivern del nucli de les Roquetes. Els balls populars i les peces de bestiari omplen el carrer de música i foc. Els actes més destacats són el mateix 12 de febrer, dia de la patrona, amb el cercavila d'anada i sortida d'ofici i la traca. El diumenge següent també s’hi farà una cercavila d'anada i sortida d'ofici i l'exhibició de balls populars.

Llegiu més...

 

SITGES
Èxit de públic a les visites guiades al patrimoni històric i cultural

Sota el títol Un tast d'història de Sitges: visites a la muralla i al casc antic, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sitges, de la mà de l'arqueòleg Joan Garcia Targa, ha organitzat un cicle de passejades històriques al casc antic de la vila. En total, es calcula que han participat més d'un centenar de persones a les tres visites que s'han ofert, els dies 19 de novembre i 10 de desembre de 2016 i 21 de gener de 2017.

Llegiu més...

 

FORMACIÓ · CATALÀ
Cursos de català del CPNL

S’acaba d’obrir un nou període de matriculació als cursos de català del CPNL. La millora de les habilitats comunicatives en català ajuda a ser més competents i a millorar professionalment, cosa que suposa un valor afegit per a l’empresa. El termini d’inscripcions va del 6 al 14 de febrer.

Llegiu més...

 

FORMACIÓ · GESTIÓ CULTURAL
Models i pràctiques de gestió del patrimoni cultural

Amb la col·laboració de NODE Garraf, l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) ha programat una sessió monogràfica que porta per títol Models i pràctiques de gestió del patrimoni cultural. El curs s’impartirà el proper 8 de febrer, pel matí, a Vilanova i la Geltrú, a càrrec del professor Jordi Padró. Es parlarà dels reptes, oportunitats, tendències i conflictes en l’administració i gestió de museus i actius patrimonials.

Llegiu més...

 

FORMACIÓ · INNOVACIÓ I CONEIXEMENT
T4T-Talent for Tourism

T4T és el Congrés anual que organitza Turijobs dirigit a directors i executius del sector turístic, la seva finalitat és proporcionar coneixement i contingut de valor enfocat a la innovació i les noves tendències. Tindrà lloc el proper 2 de març a l'Hotel NH Colletion de Barcelona.

Llegiu més...


 

TURISME I NATURA
Es presenten les app del Parc del Garraf i dels itineraris senyalitzats de la XPN

Una aplicació mòbil del Parc del Garraf permetrà consultar l'estat del temps, rebre avisos i alertes, localitzar els equipaments, serveis i itineraris, trobar les zones d'acampada i esbarjo, aparcaments i punts d'informació així com obtenir ràpidament les diverses dades de contacte, la relació de restaurants i allotjaments o l'oferta d'activitats culturals gràcies a les seccions de notícies i agenda del Parc.

Llegiu més...

 

XARXA DE PARCS NATURALS
Convocatòria de subvencions per a empreses i entitats

La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a empreses i entitats situades en municipis de l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals. Es vol fomentar les activitats d’explotacions forestals, empreses agrícoles, ramaderes i de serveis, així com la millora d’habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic i de les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa.

Llegiu més...


Un mapa interactiu ens ofereix dades sobre pernoctacions hoteleresUn total de 330 milions de pernoctacions hoteleres es van registrar l’any 2016 a Espanya. Això suposa un increment del 7,1%. Un mapa interactiu permet veure amb facilitat els principals indicadors de la Encuesta de Ocupación Hoteleria corresponent a l’any passat, amb dades que ofereix l’INE.

Llegiu més...Festa de l’Espigall
     
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent