Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 56 · 13 de juny de 2019


 

NODE GARRAF
Garraf Turisme continua treballant la promoció de festivals de la comarca a través del Garraf Sona

L’àrea de turisme de l’Agència de desenvolupament econòmic del Garraf treballa des de principis d’any amb un seguit de campanyes de promoció i comunicació del segell Garraf Sona. S’inclou campanyes de mupis a Renfe amb el cartell de festivals, la impressió del fulletó “Calendari de festivals del Garraf 2019”, la inserció del cartell “Garraf Sona” a la revista Cap Catalogne i el suplement “Cultures” i redaccional al suplement “Què fem” així com la contractació de falques a Rac1 entre altres.

Llegeix més...


 

NODE GARRAF
Business Brunch turístic a La Daurada

La Daurada, a Vilanova i la Geltrú, va ser dimarts 11 de juny l'escenari d'una trobada d’un total de 70 d'empreses i professionals del turisme. Organitzat per l'àrea de Turisme de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf, l'esdeveniment es va presentar com un business brunch en el què tots els assistents confirmats van poder establir nous contactes. Podeu veure el llistat de totes les empreses participants aquí.

Llegeix més…


 

CANYELLES
Fira del Solstici d’Estiu

Canyelles prepara una nova edició de la Fira del Solstici d'Estiu, que tindrà lloc el pròxim 23 de juny, entre les cinc de la tarda i les dues de la matinada. El certamen, que arriba a la vuitena edició, servirà, un any més, per donar la benvinguda a l'estiu i comptarà amb els ingredients tradicionals.

Llegeix més...


 

CUBELLES
Revetlla de Sant Joan i sopar popular

Cubelles es prepara per celebrar la tradicional revetlla de Sant Joan i sopar popular a la pl. del Mercat, tota la nit amb l'orquestra Wasa Corporation i el dj. MAXX. Prèviament, a la plaça de la Vila al voltant de les 19h00, tindrà lloc la tradicional arribada de la Flama del Canigó. L'acte es completarà amb dues ballades de sardanes i, finalment, l'estrena de la colla dels Castellers del Foix de Cubelles, que faran un pilar de quatre.

Llegeix més...


 

OLIVELLA
El festival Feel Chill

Dissabte 15 i diumenge 16 de juny se celebra la 4a edició del Feel Chill Experience al nucli antic d'Olivella. Durant els dos dies hi haurà un seguit d’activitats eco-terapèutiques per gaudir en família, com ara, ioga, reiki, pilates, bany de bosc, entrenament en la natura, dansa, conferències, música sanadora, i un llarg etcètera, totes elles dirigides per reconeguts professionals del sector. Els dos dies estan acompanyats de música amb un gran cartell de DJs i una zona de street food saludable en col·laboració amb la Fundació Cuina Justa.

Saber-ne més…


 

SANT PERE DE RIBES
Les Roquetes engega motors per la Festa Major de Sant Joan

Els actes de la Festa Major de Sant Joan de les Roquetes començaran el divendres 14 de juny amb la presentació del programa i de la separata, i continuarà amb un ampli ventall d’activitats culturals fins al 30 de juny, encara que els actes principals se celebraran el 22, 23 i 24 de juny.

Llegeix més…


 

SITGES
Sitges rep el premi a la millor destinació sostenible

El municipi de Sitges ha estat reconegut amb el Premi a la ‘Millor Destinació Sostenible’ que lliura l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’Economia i Turisme ‘Xarxa de Periodistes de Turisme’, en el marc de la 24a Nit del Turisme celebrada el dijous, dia 6 de juny, a l’Hospitalet de Llobregat. L’alcalde de Sitges en funcions, Miquel Forns, ha explicat que “des de fa dècades, el turisme és el principal motor de l’economia sitgetana”. Per a l’Alcalde, aquest capteniment explica que “durant el mandat, Sitges hagi estat reconegut amb la certificació Biosphere Destination”.

Llegeix més…


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
El FIMPT arriba a la seva 39a edició

Del 14 al 16 de juny Vilanova i la Geltrú acollirà el 39è Festival Internacional de Música Popular i Tradicional, el FIMPT. Artistes internacionals i nacionals que torna amb una programació diversa, propostes de l’edició anterior com la FIMPTeca o el consolidat Firasac, i la recuperació de l’escenari de la Plaça de la Vila.

Consultar el programa…


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Nowa Reggae, més foc que mai a Vilanova i la Geltrú

Tot a punt per al festival de música Jamaicana de Vilanova i la Geltrú que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de juny al Parc de Ribes Roges. El cartell del Nowa Reggae inclou artistes de renom com ara Mellow mood, Double Jabs, Sentinel Sound, Twinkle Broders i molts més.

Visita el web de festival…


 

COMUNICATUR
6 milions de l’impost turístic per a plans de foment territorial del turisme

El Govern de la Generalitat concedeix 6 milions d’euros en subvencions a diferents ens locals de Catalunya per crear o rehabilitar infraestructures i espais turístics, recuperar itineraris, millorar la senyalització o donar suport a iniciatives turístiques. Els ajuts s’han finançat gràcies als ingressos generats per l’Impost sobre les Estades en Establiments Turístics (IEET). En la seva comunicació el Govern afirmar que l’objectiu és “crear productes turístics innovadors que generin un model turístic competitiu, sostenible i de qualitat i permetin oferir una experiència turística excepcional”.

Llegeix més…


Indicadors turístics a l'Entorn de Barcelona (març 2019)


Saber més…


 

Fins al 15 de juny · Cubelles
Exposició “els Rivel als anys 30”
+ info

Del 14 al 16 de juny · Vilanova i la Geltrú
FIMPT - Festival Internacional de Música Popular i Tradicional
+ info

15 i 16 de juny · Olivella
Feel Chill - Slow Life festival
+ info

Del 21 al 23 de juny · Vilanova i la Geltrú
Nowa Reggae
+ info

19 i 26 de juny · Cubelles
Visita guiada a la recerca de l’abellerol
+ info

23 de juny · Canyelles
Revetlla de Sant Joan i fira del solstici d’estiu
+ info

23 de juny · Cubelles
Revetlla de Sant Joan i sopar popular
+ info

23 de juny · Sitges
Revetlla de Sant Joan
+ info

23 de juny · Sant Pere de Ribes
Revetlla Sant Joan
+ info

23 de juny · Vilanova i la Geltrú
Revetlla Sant Joan
+ info

Dissabtes, diumenges i festius · Vilanova i la Geltrú
Visita a les ruïnes ibèriques i romanes d’Adarró

+ info

De dijous a diumenges (temporada estiu) · Sant Pere de Ribes
Carpa Revolució
+ info

Fins al 13 d’octubre de 2019 · Vilanova i la Geltrú
La presència del Prado. Episodis d’una història (Museu Víctor Balaguer)

+ info


Espot rodat al Garraf
Anunci de “La Grossa Sant Joan 2019”Programa TV Origen Garraf

Obrim aquest programa que està coproduït amb NODE Garraf parlant amb l'alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll. Coneixem l'empresa Muñido i Garrido, el Restaurant El Peixet, la cooperativa la Piotxa i descobrim la Desembocadura del Foix i Can Travé.

Video 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE