Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 55 · 16 de maig de 2019


 

NODE GARRAF
Els Falcons de Vilanova i la Geltrú fan promoció del Garraf amb la marca Costa Barcelona a Londres

El cap de setmana del 10, 11 i 12 de maig la colla dels Falcons de Vilanova i la Geltrú han actuat a Londres amb la colla local dels castellers of London. Durant la seva estada han promocionat la marca Costa Barcelona i el nostre territori. Entre les accions de promoció que han dut a terme s’han pogut veure construccions amb les enxanetes desplegant les samarretes amb el missatge “Viu el Garraf/Visit Garraf”.

Llegeix més...


 

NODE GARRAF
Roadshow al Benelux amb Barcelona és molt més

El pròxim 23 de maig NODE Garraf, en el seu àmbit de turisme, participarà en el roadshow a Utrech (Holanda) per promocionar el territori amb agents de viatge holandesos. L’Oficina de promoció turística de La Diputació de Barcelona organitza aquesta acció mitjançant la marca turística Costa Barcelona i la campanya “Barcelona és molt més” en els mercats europeus i de proximitat.


 

NODE GARRAF
Apunta’t als tallers de turisme

Com cada any l’àrea de turisme de NODE Garraf ha seleccionat 4 formacions en turisme de diverses temàtiques (gamificació, contingut web, sostenibilitat i natura) que tindran lloc durant aquest 2019. Els pròxims tallers tindran lloc el 8 d’octubre i el 7 de novembre. Els tallers de turisme organitzats per Cambra de Comerç i Diputació de Barcelona són gratuïts i estan disponibles a tot el sector públic i privat de la comarca. Podeu veure i apuntar-vos als cursos a través del web de Node Garraf (places limitades).

Veure totes les formacions…


 

GARRAF
Torna la Nit dels Museus

Dissabte 18 de maig tindrà lloc la Nit dels Museus, una magnífica ocasió per a visitar gratuïtament els diferents museus de la nostra comarca. El Museu del Ferrocarril, la Masia d’en Cabanyes, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer a Vilanova i la Geltrú (Vilanova i la Geltrú), el Museu del Cau Ferrat, el Palau Maricel (Sitges) ol l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel (Cubelles) són una mostra de l’àmplia oferta cultural del Garraf. Els museus oferiran també diverses activitats durant la nit.

Llegeix més...


 

CUBELLES
El punt d’atenció turística de la platja comença temporada

A partir de l’1 de maig el Punt d’Atenció Turística de la platja, ubicat al passeig marítim, obrirà tots els caps de setmana: dissabtes, diumenges i festius en horari de 10h a 14h. L’oficina ofereix els següents serveis: Informació turística del municipi, informació sobre festes i activitats, agenda d’activitats, informació sobre transports, informació turística del territori i d’altres destinacions, etc. L’Atenció es realitza en català, castellà, anglès i francès.


 

OLIVELLA
Adhesió al Compromís per la Sostenibilitat Biosphere

Enguany el municipi d’Olivella s’ha adherit al Compromís per la Sostenibilitat Biosphere, un programa liderat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona que aposta per la sostenibilitat turística així com la implantació i millora en polítiques de sostenibilitat. Amb Olivella, ja són 4 els ajuntaments adherits al Compromís per la Sostenibilitat sota el manual de destinació a la nostra comarca.


 

SITGES
Una ruta monogràfica vincula la història marinera de Sitges amb el patrimoni i la gastronomia

Tasta el Sitges més mediterrani. Del museu al plat és una activitat que té com a teló de fons el mar, la costa sitgetana, l’art i la cultura. Es realitzarà el dissabte, 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i permetrà reviure el passat pescador de Sitges i gaudir de la seva gastronomia, tot vinculant-la al patrimoni. La ruta és una iniciativa dels Museus de Sitges i compta amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Sitges i El Peix al Plat.

Llegeix més…


 

COMUNICATUR
Pla director dels càmpings catalans

Un any més el departament de promoció turística de la Diputació de Barcelona organitza el Costa Barcelona Week, on proposen 9 dies per descobrir un territori de sensacions intenses amb el mar com a punt de partida. Més de 100 activitats per descobrir-la entre l'11 i el 19 de maig. Diverses accions comptaran amb la participació d'influencers provinents d’Europa i els Estats Units que donaran a conèixer els actius de la Costa Barcelona a través de les xarxes socials.

Llegeix més…


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Costa Barcelona Week 2019

El passat dia 11 un grup d’instagramers van visitar el Garraf, concretament Vilanova i la Geltrú amb un recorregut pel Museu del Ferrocarril, la Torre Blava-Espai Guinovart i la Platja d’Adarró. Durant el seu recorregut van poder captar imatges de la ciutat per mostrar-les al món. La Costa Barcelona Week durarà 9 dies, on es mostra un territori de sensacions intenses amb el mar com a punt de partida. Més de 100 activitats per descobrir-la entre l'11 i el 19 de maig. Diverses accions comptaran amb la participació d'influencers provinents d’Europa i els Estats Units que donaran a conèixer els actius de la Costa Barcelona a través de les xarxes socials.

Llegeix més…


Informe Òmnibus
L’opinió ciutadana sobre el turisme a l'entorn de Barcelona
(Primavera 2019)


Saber més…


 

17 de maig · Vilanova i la Geltrú
Exposició itinerant “No em van fer Joan Brossa”, La Sala
+ info

18 i 19 de maig · Sant Pere de Ribes
Carpa Revolució
+ info

18 de maig · Garraf
Nit dels museus
+ info

19 de maig · Vilanova i la Geltrú
Mercat Noucentista
+ info

24 de maig · Canyelles
Caminades sota la llum de la lluna plena
+ info

26 de maig · Cubelles
Visita guiada a la Desembocadura del Foix
+ info

7,8 i 9 juny · Vilanova i la Geltrú
Temps de Vi
+ info

Dissabtes, diumenges i festius · Vilanova i la Geltrú
Visita a les ruïnes ibèriques i romanes d’Adarró

+ info

Fins al 13 d’octubre de 2019 · Vilanova i la Geltrú
La presència del Prado. Episodis d’una història (Museu Víctor Balaguer)

+ info


Espot rodat al Garraf
Mastercard

Programa TV Origen Garraf

3r programa Origen Garraf 13-04-19
En aquest programa coproduït amb NODE Garraf, parlem amb l'alcalde de Sitges Miquel Forns. Visitem els Forns Enrich, el restaurant La Salseta. Parlem amb Joaquim Olivé de SARTI, descobrim la malvasia de Sitges i acabem fent un recorregut pel Museu de Maricel de Sitges.

Video


Catalunya, destinació accessibleVideo


 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE