Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 54 · 3 de maig de 2019


 

NODE GARRAF
Programació dels Tallers de Turisme

Com cada any l’àrea de turisme de Node Garraf ha seleccionat 4 formacions en turisme de diverses temàtiques (gamificació, contingut web, sostenibilitat i natura) que tindran lloc durant aquest 2019. Els tallers de turisme organitzats per Cambra de Comerç i Diputació de Barcelona són gratuïts i estan disponibles a tot el sector públic i privat de la comarca. Podeu veure i apuntar-vos als cursos a través del web de Node Garraf.

Llegeix més...


 

CANYELLES
Vade Fires

Tot a punt per a una nova edició del VADE Fires 2019, el certamen multisectorial que concentra en una única jornada, la del 12 de maig, els principals esdeveniments de la primavera a Canyelles. El certamen arriba carregat d'activitat i novetats i amb més participació que mai. Els eixos centrals segueixen sent la Fira del Motor, la Cargolada Popular, la Fira de Sant Ponç i d'Artesans i la Mostra d'Entitats.

Llegir més…


 

SITGES
Inaugurat el Centre d’Interpretació de la Malvasia

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) inicia el seu camí. El nou i esperat espai dedicat a aquesta varietat de vi dolç –amb un fort vincle emocional i patrimonial amb Sitges– obre les seves portes amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada per als amants del vi i de la cultura autòctona amb projecció de futur. El nou espai posa en valor el patrimoni de la Malvasia de Sitges i es podrà visitar els divendres, dissabtes i diumenges.

Llegeix més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Nova edició de la Ruta de la Tapa

Del 25 d'abril al 12 de maig la ciutat acull una nova edició, enguany la quarta, de la Ruta de la Tapa.

Pinces, bastonets, boles, barquetes... qualsevol estri pot ser l'acompanyant ideal per a les tapes de la ruta gastronòmica.

Llegeix més...


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Es presenta el programa de cursos #formacióturismecat

La Direcció General de Turisme (DGT) i l'Agència Catalana de Turisme (ACT) organitzen conjuntament un nou programa de cursos formatius: #formacióturismecat. La formació va adreçada al sector turístic català amb la voluntat de contribuir a l'increment de la competitivitat, creant un nou escenari orientat a la cooperació, a la co-creació i a l'aplicació de les possibilitats d'innovació en tots els àmbits i processos de les empreses i entitats turístiques.

Llegeix més...


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Guardons de turisme 2019

El passat 3 de maig es va publicar al DOGC l'ordre sobre l'atorgament dels Guardons de Turisme 2019, que reconeixen l’esforç i la dedicació de les empreses i institucions en favor del sector turístic. El termini de presentació de les candidatures s'acaba el proper 3 de juny. Les categories a les quals es pot optar són les següents: Millor experiència turística, Innovació en accions promocionals i comercialització, Millor projecte de coneixement i recerca referit al sector turístic, Turisme responsable.

Llegeix més...


 

COMUNICATUR
Hotelers utilitzen Airbnb com a canal de venda

Si no pots amb el teu enemic, uneix-te a ell. Aquesta sembla ser la nova màxima per la qual han optat alguns hotelers. Airbnb està oferint al sector tradicional de l’allotjament hoteler unes noves possibilitats. Alguns hotels han optat per incorporar a la plataforma nord-americana en la seva estratègia comercial.

Llegeix més…


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Compte enrere pel Costa Barcelona Week 2019

Un any més el departament de promoció turística de la Diputació de Barcelona organitza el Costa Barcelona Week, on proposen 9 dies per descobrir un territori de sensacions intenses amb el mar com a punt de partida. Més de 100 activitats per descobrir-la entre l'11 i el 19 de maig. Diverses accions comptaran amb la participació d'influencers provinents d’Europa i els Estats Units que donaran a conèixer els actius de la Costa Barcelona a través de les xarxes socials.

Llegeix més…


Indicadors Turístics a l’entorn de Barcelona
(febrer 2019)


Saber més…


 

11 de maig · Vilanova i la Geltrú
12 DO’s Magnifica’t, sessió d’ampolles obertes
+ info

Fins al 12 de maig · Vilanova i la Geltrú
Ruta de la Tapa
+ info

12 de maig · Canyelles
VADE Fires
+ info

18 de maig · Vilanova i la Geltrú
Nit dels museus a la Masia d’en Cabanyes
+ info

Dissabtes, diumenges i festius · Vilanova i la Geltrú
Visita a les ruïnes ibèriques i romanes d’Adarró

+ info

Fins al 13 d’octubre de 2019 · Vilanova i la Geltrú
La presència del Prado. Episodis d’una història (Museu Víctor Balaguer)

+ infoPrograma TV Origen Garraf

2n programa Origen Garraf 06-04-19
En aquest programa coproduït amb NODE Garraf, parlem amb el Regidor de Promoció Econòmica de Vilanova i la Geltrú Jordi Medina i amb Michel André de LAB. Visitem el Celler Cooperatiu de Vilanova, les Caves Jaume Serra, el Restaurant El Dinou i el Museu Víctor Balaguer.

Video


 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE