Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 53 · 4 d'abril de 2019


 

NODE GARRAF
Garraf Sona ara més que mai

Dijous 11 d’abril, a les 12h, a Finca Mas Solers, Sant Pere de Ribes, pujarà a l’escenari una nova iniciativa per promocionar la comarca del Garraf, aquesta vegada amb la partitura Garraf Sona, Terra de Festivals. En l’acte de presentació hi participaran ajuntaments i entitats organitzadores de festivals i esdeveniments d’arts escèniques, musicals, literàries i enogastronòmiques. L’empenta promocional recau en l’àrea de turisme de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.

Llegeix més...


 

ORIGEN GARRAF
NODE i Canal Blau envolen l’Origen Garraf

El passat dissabte 30 de març Canal Blau va emetre el primer d’un total de 15 capítols del nou espai de televisió Origen Garraf, de la mà de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf. La ideació del programa té a veure amb exposar les singularitats i els actius dels sis municipis de la comarca, com també mostrar les particularitats del comerç, la indústria, la gastronomia i el patrimoni cultural de la comarca del Garraf.

Llegeix més… 

ORIGEN GARRAF
Tot a punt per la Festa Alicia’t 2019

El 6 i 7 d’abril al Món Sant Benet, Sant Fruitós del Bages, tindrà lloc la Festa Alicia’t, festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Enguany NODE Garraf, sota la marca Origen Garraf i el departament de turisme, estaran presents per promocionar els productes de proximitat del Garraf. L’estand comptarà també amb la presència de dos productors i alhora promotors dels productes de la nostra terra com són 12 D.O.’s caves i escumosos catalans i Apimel Garraf.

Saber més…


 

CANYELLES
Brot Festival, el primer festival d’artistes emergents a Canyelles

Canyelles organitza el primer Festival d’Artistes Emergents, el Canyelles Brot Festival, que tindrà lloc el cap de setmana del 6 i el 7 d’abril. Es tracta d’un festival  multidisciplinari en què tenen cabuda la música, el teatre, la fotografia i les arts plàstiques, i que vol ser una plataforma per a donar a conèixer els joves artistes.

Llegeix més...


 

CUBELLES
El Cubelles Noir proposa la pasqua negra

El Cubelles Noir ha preparat la presentació de dues novel·les negres en l’anomenada Pasqua Negra. Amb la intenció de promocionar la literatura i la novel·la negra en particular, al marge del festival de l’estiu, Cubelles Noir tornen a organitzar la Pasqua Negra coincidint amb la Setmana Cultural de Cubelles.

Llegeix més...


 

CUBELLES
Cubelles presenta la seva fira més medieval

La Fira se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d'abril i aplegarà més de 120 parades d'artesania, a l’entorn de nucli antic, on s'ubicaran els diferents campaments medievals. Els visitants de la Fira Cubelles Medieval  podran descobrir els orígens de la nostra Vila, especialment el seu passat jueu. Cubelles té el privilegi de ser el municipi de Catalunya amb la constatació documental més antiga del país acreditatiu de l’existència d’una comunitat jueva.

Llegeix més...


 

SANT PERE DE RIBES
La Carpa Revolució celebra el dia mundial del circ amb Mumusic Circus i el seu espectacle “Flow Papagayo”

Del 18 al 22 d’abril de 2019, la Carpa Revolució acollirà la 6a edició del FES+CHAPEAU, Festival Internacional d’Arts Escèniques. Abans, però, el diumenge 14 d’abril celebrarà el dia mundial del circ, a les 18 h, amb Mumusic Circus presentant el seu espectacle "Flow Papagayo", premi Zirkòlika 2018 al millor espectacle de carrer.

Llegeix més...


 

SITGES
Torna la Fira d’Art de Sitges

La Fira d’Art de Sitges es convertirà el 6 i el 7 d’abril en el gran aparador de l’art contemporani. Cinquanta-cinc artistes exposaran a l’envelat del Passeig de la Ribera una selecció de les seves obres entre dibuixos, pintures, escultures i gravats d’estils ben diferents. Un jurat especialitzat ha seleccionat els participants en aquest esdeveniment artístic que enguany presenta com a novetat la incorporació de tallers i col·lectius d'artistes.

Llegeix més…


 

SITGES
Nova edició del Sitges Tapa a Tapa del 4 al 14 d’abril

La ruta gastronòmica més popular de tapes tindrà lloc del 4 al 14 d’abril. 40 establiments de Sitges presentaran les seves creacions ideades en exclusiva per a aquest circuit de tapes. El Sitges Tapa a Tapa permet gaudir per 3 euros d’alta gastronomia en petit format i tastar una tapa acompanyada cervesa Estrella Damm.

Llegeix més…


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Vilanova assajarà com revolucionar l'experiència turística mitjançant el joc

El projecte en el què participarà Neàpolis té com a objectiu aconseguir instruments per al desenvolupament del sector turístic atenent a dos paràmetres. El primer, la necessitat del territori d'atreure turisme fora de la temporada turística, és a dir, la desestacionalització de la demanda, i el segon, la dispersió de les activitats en el territori, és a dir, reunir i fer atractiu per a l'oferta un conjunt divers de punts d'interès i d'opcions d'activitat.

Llegeix més…


Tourism Open Knowledge (TOK)


La informació i el coneixement són clau per conèixer la dimensió de l'activitat turística i per prendre decisions en el sector turístic. El TOK és una eina del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya que ofereix paràmetres i indicadors per al coneixement i la presa de decisions en el sector turístic. Saber més…


 

4-14 abril · Sitges
Sitges Tapa a tapa
+ info

6 abril · Sitges
Concerts de la Camerata Eduard Toldrà
+ info

6 i 7 abril · Canyelles
Brot Festival
+ info

6 i 7 abril · Món Sant Benet
Festa Alícia’t
+ info

6 i 7 abril · Sitges
26a Fira d’art
+ info

7 abril · Sitges
Visita al Palau de Maricel
+ info

14 abril · Sant Pere de Ribes
Dia mundial del circ amb Mumusic Circus
+ info

18-22 abril · Sant Pere de Ribes
Fes + chapeau
+ info

19,21 i 21 abril · Cubelles
VIII Fira Cubelles Medieval
+ info

20 abril · Cubelles
La pasqua negre - Cubelles noir
+ info

25-28 abril · Sitges
Jazz Antic Sitges
+ info

28 abril · Cubelles
Visita guiada a l’espai natural desembocadura Foix
+ info

Dissabtes, diumenges i festius · Vilanova i la Geltrú
Visita a les ruïnes ibèriques i romanes d’Adarró

+ info

Fins al 13 d’octubre de 2019 · Vilanova i la Geltrú
La presència del Prado. Episodis d’una història (Museu Víctor Balaguer)

+ info

Programa TV Origen Garraf

1r programa Origen Garraf 30-03-19
En aquest primer programa coproduït amb Node Garraf, parlem amb l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, visitem el Restaurant la Cucanya i l'empresa Bastan Tecnologies i acabem el programa al Museu Charlie Rivel de Cubelles.

Video


 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE