Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 49 · 11 de febrer de 2019


 

NODE GARRAF
Lliurats els distintius Biosphere al Garraf

Dijous 7 de febrer un total de 39 empreses van ser reconegudes amb el distintiu del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere, a Sant Pere de Ribes. 35 renovacions i 4 noves adhesions van rebre el reconeixement de la mà de l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper, el gerent de l'àrea de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Francesc Vila, i la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet.

Llegeix més...


 

ORIGEN GARRAF
Festa dels Espigalls

El pròxim diumenge 17 de febrer, a partir de dos quarts de dotze, a l'avinguda de Francesc Macià i davant del Mercat del Centre, l'Associació d'Espigalls del Garraf i la Xarxa de Productes de la Terra celebraran la III Festa de l'Espigall. Aquest acte s’emmarca dins la promoció d’aquest producte singular. Hi haurà tast d’espigalls, tasts de vins i cervesa artesana, activitats infantils i l’acte de reconeixement de la promoció i difusió dels espigalls, a càrrec de Rosa Huguet, presidenta de NODE Garraf, Jordi Medina, regidor de Promoció de Vilanova i la Geltrú, i Emy Pérez, membre de l'Associació Espigalls del Garraf.

Llegeix més… 

SANT PERE DE RIBES
Santa Eulàlia pren el relleu

Del 8 al 16 de febrer, un cop acabada la Festa Major de Sant Pau, a Ribes, arriba el torn de Les Roquetes, que celebra la Festa Major d’hivern en honor a Santa Eulàlia, la seva patrona. La prèvia de la Festa Major va ser el 8 de febrer. Un toc de timbals va anar a buscar les trenes de Santa Eulàlia, unes postres creades l’any 2015 per la pastisseria La Pubilla i la pastisseria Les Roquetes, que amb pocs anys s’han popularitzat entre els ciutadans i ciutadanes.

Llegeix més...


 

SITGES
Aprovat el Pla d’Accions de Turisme 2019

El Consell Assessor de Turisme ha aprovat el Pla d’Accions 2019, amb un pressupost d’1 milió d’euros. Les principals accions previstes són l’adequació de Can Milà com a centre de visitants, la potenciació del turisme de congressos i convencions a través del Sitges Convention Bureau, l’aposta pel turisme sostenible amb el segell Biosphere, la candidatura de marca “Viles Marineres”, l'aposta pels esdeveniments d’interès turístic com el torneig de golf Estrella DAMM Mediterranean Open Ladys o el Festival de Música Jardins de Terramar. Destaca també el llançament del nou web turístic.


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
El punt d'informació turística del Toc es trasllada a la plaça de la Vila

El punt d'informació turística i botiga, ubicat fins al carrer de Sant Sebastià, es trasllada a la plaça de la Vila. Aquests dies s'està duent a terme el trasllat. Es preveu l'obertura a la nova ubicació a principis de febrer. Per aquest motiu durant uns dies estarà tancat aquest servei. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, ha explicat que s'han valorat les xifres en la ubicació actual i que el servei passa una mica desapercebut. La ubicació concreta serà a la cantonada amb Francesc Macià.

Llegeix més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Vilanova tornarà a ser seu del Campionat de Catalunya de Volei Platja Vichy Catalan Volei Tour

Vilanova i la Geltrú serà novament una de les seus que acolliran el Campionat de Catalunya de Volei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2019. El campionat començarà el 4 de maig a Badalona i arribarà a Vilanova i la Geltrú el cap de setmana del 18 i 19 de maig. La platja de Ribes Roges, pel tipus de sorra i per la seva amplitud, fan d'aquesta un espai idoni per a la pràctica d'esports a la sorra.

Llegeix més...


 

COMUNICATUR
L'Associació Catalana de Professionals del Turisme vol tenir representants per tot Catalunya

Segons el president de l’Associació Catalana de Professionals del Turisme (ACPT), Roberto Torregrosa, el principal objectiu de l’associació és fer networking entre els diferents subsectors que componen el turisme a Catalunya. A banda hi ha objectius més pràctics com ara fomentar el negoci o preocupar-se i ocupar-se de les problemàtiques que pugui tenir un col·lectiu en un moment donat, com va ser, per exemple, el dels guies professionals de Barcelona.

Llegeix més…


 

GENERALITAT DE CATALUNYA
Una vuitantena d’empreses participen en la posada en marxa del nou Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022

El diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper, i el director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font, van presentar el passat dimarts 5 de febrer el nou Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022, al Mercantic de Sant Cugat del Vallès.

Llegeix més...


Resum executiu del Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022Llegiu més...Indicadors Turístics a l’entorn de Barcelona 2018 (Desembre)Llegiu més...


 

Dissabtes, diumenges i festius · Vilanova i la Geltrú
Visita a les ruïnes ibèriques i romanes d’Adarró
+ info

Fins al 13 d’octubre de 2019 · Vilanova i la Geltrú
La presència del Prado. Episodis d’una història (Museu Víctor Balaguer)
+ info

23 de febrer · Olivella
Un dia entre cavalls lliures al Parc del Garraf
+ info

De l’1 al 28 de febrer · Cubelles
Mes del Xató
+ info

17 de febrer · Vilanova i la Geltrú
Festa dels Espigalls
+ info

23 febrer · Vilanova i la Geltrú
Jornada d'ampolles obertes a 12 D.O.'s amb Naxatrum i La Formatgeria del Garraf
+ info

24 de febrer · Cubelles
Xatonada popular
+ info

24 de febrer · Cubelles
Visita guiada a l’espai natural desembocadura del Foix
+ infoEspots rodats al Garraf
Tràiler de la pel·lícula Gente que viene y bah!Barcelona és molt més “Destinacions imprescindibles a prop de Barcelona 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE