Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 48 · 24 de gener de 2019


 

NODE GARRAF
Acte d’entrega dels distintius Biosphere al Garraf

El pròxim dijous 7 de febrer tindrà lloc, a les 12h30, a la Sala Josep Lluís Palacios de Sant Pere de Ribes l’acte d’entrega dels distintius Biosphere. Un total de 39 empreses del sector turístic de la comarca han estat convocades a l’acte que comptarà amb la presència del Diputat de Turisme, Miquel Sàmper. L’entrega dels distintius “Compromís per la Sostenibilitat Biosphere” vol donar reconeixement a totes les empreses privades i entitats públiques que van renovar o adherir-se al programa Biosphere l’any 2018 i que han apostat per la sostenibilitat turística.

Vull assistir...


 

NODE GARRAF
Obertes les inscripcions per adherir-se al “Compromís per la Sostenibilitat Biosphere

Node Garraf obre el procés d’inscripció per a totes aquelles empreses del sector turístic interessades a adherir-se al programa Biosphere 2019, un projecte que dóna eines i pautes a seguir en matèria de sostenibilitat i bones pràctiques aplicades a les empreses turístiques. El Compromís per la Sostenibilitat és un programa liderat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona que va començar l’any 2017. Aquest serà el 3r any d'implantació del Biosphere a la comarca del Garraf del qual Node Garraf és l’ens gestor.

M'interessa... 

NODE GARRAF
Vols ser un Punt d’Informació Turística del Garraf?

Enguany seguim amb el projecte dels Punts d’Informació Turística del Garraf, un projecte en què les empreses del sector turístic (privat o públic) en poden formar part. L’objectiu dels PITs (Punts d’Informació Turística) és el de dotar a les comarques d’un major nombre de punts d’informació que ajudin a complementar el servei d’atenció al turista/visitant i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar al turista/visitant en la seva estada.

Llegeix més...


 

OLIVELLA
L'art de la pedra seca, tradició a Olivella, declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

A Olivella hi ha unes 125 barraques i un total de 25 forns de calç repartides arreu del territori. Aquesta tècnica s'utilitzava tradicionalment a les zones rurals per aixecar gran varietat de construccions per a l'activitat agrària i ramadera tradicional, així com l'explotació del bosc o l'abastament d'aigua. Barraques, marges, pous, fonts, basses, escales o forns de calç, entre d'altres, són algunes de les estructures més habituals.

Llegeix més...


 

SANT PERE DE RIBES
Arriba la Festa Major de Sant Pau

Sant Pere de Ribes encara els actes centrals d’una Festa Major de Sant Pau molt especial, que ha servit per inaugurar la remodelada plaça de l’ermita, estrenar els nous timbals tradicionals de les colles de foc de Ribes i per ser inclosa al Catàleg de Patrimoni Festiu de Catalunya. Un cop superats els actes previs, com el Correfoc, el 10è aniversari del Trakasound i les exhibicions de balls infantils al Local, la Festa Major d’hivern arriba al seu moment culminant.

Veure programa...


 

SITGES
Sitges destinació Biosphere a Fitur

La delegació sitgetana presentarà Sitges com a destinació Biosphere en un acte que tindrà lloc el dia 24 a FITUR. Durant la presentació es desenvoluparà el projecte del Parc de Santa Bàrbara. També es promocionarà l’oferta cultural de la vila, l’ampli ventall hoteler i el calendari d’esdeveniments que ofereix la vila, entre els quals, es destaca el nou festival de música Jardins de Terramar que enguany celebrarà la seva segona edició. L’objectiu és, tal com recorda la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, “seguir posicionant Sitges tant en l’àmbit de marca, com per trobar els millors aliats per vendre la destinació en els segments i plataformes més adequades”.


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
El Càmping Vilanova Park un dels “Best Campings” d’Europa

Després d'haver inspeccionat més de 2.000 càmpings a tot Europa, els clubs d'automobilistes Royal Dutch Touring Club (ANWB en holandès), amb 1,5 milions d'associats, i el General German Automobile Club (ADAC en alemany), amb 21 milions han atorgat la distinció al Vilanova Park, l'únic de tota la província de Barcelona que l'ha aconseguit.

Llegeix més…


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Vilanova inicia el Projecte Garraf Singular

A partir del mes de febrer començaran les primeres formacions del Projecte Garraf Singular. Un projecte que té com a objectiu orientar i formar persones d'entre 16 i 29 anys per tal que es puguin incorporar al mercat laboral en el sector turístic, en concret com a auxiliars de cambrer/a, auxiliars de cuina, auxiliars de recepció en establiments turístics, auxiliars de comerç, manteniment de ports i monitor/a de vela.

Llegeix més... 

COMUNICATUR
Airbnb no col·labora en evitar l’oferta il·legal d’allotjament

Booking, Niumba, Tripadvisor, Rentalia, Homeaway i Spain Holiday estan treballant conjuntament amb la Generalitat de Catalunya per eliminar de les seves plataformes de comercialització l’oferta d’allotjament que no fa constar el número de Registre de Turisme de Catalunya. Airbnb és l’única companyia important que no està facilitant l’erradicació dels anuncis de pisos turístics que no compleixen la normativa catalana.

Llegeix més…


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
La Diputació de Barcelona, Destinació Biosphere Gold

La Diputació ha rebut l’estatus de Destinació Biosphere Gold i la renovació de la certificació “Biosphere Destination” com a impulsora de les tres marques turístiques de les comarques barcelonines: Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona. A l’acte també ha participat el diputat de Turisme, Miquel Sàmper.

Veure enllaç...


L’opinió ciutadana sobre el turisme a l’entorn de BarcelonaLlegiu més...


 

Dissabtes, diumenges i festius · Vilanova i la Geltrú
Visita a les ruïnes ibèriques i romanes d’Adarró
+ info

Fins al 27 de gener · Sant Pere de Ribes
Festa Major de Sant Pau
+ info

Fins al 2 de febrer · Sitges
Exposició “Altres figures de pessebre” - Pessebres del món
+ info

Fins al 13 d’octubre de 2019 · Vilanova i la Geltrú
La presència del Prado. Episodis d’una història (Museu Víctor Balaguer)
+ info

27 de gener · Cubelles
Visita guiada a l’espai natural desembocadura del Foix
+ info

27 de gener · Olivella
Un dia entre cavalls lliures al Parc del Garraf
+ info

De l’1 al 28 de febrer · Cubelles
Mes del Xató
+ info

6 de febrer · Gavà
Segon Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible dels Parcs del Garraf, Olèrdola i Foix
+ info

17 de febrer · Vilanova i la Geltrú
Festa dels Espigalls
+ info

Espots rodats al Garraf
Anunci Porsche: new Cayman GT4 ClubsportFesta Major de Sant Pere de Ribes 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE