Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí


Edició núm. 3 · 14 d'octubre de 2016 
Anàlisi del turisme i noves tendències

NODE Garraf organitza un acte sectorial per dimarts vinent, 18 d’octubre, per la tarda. L’objectiu de la sessió és valorar els resultats de la temporada turística del passat estiu i analitzar els perfils i els nous hàbits dels turistes que ens visiten. Amb el títol Dades i actius turístics al Garraf i el Penedès i amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú.

Llegiu més...
www.consorci.eu/node/161018_agenda.htmPosar proa a l’excel·lència

Les estadístiques no poden ser més favorables. La temporada d’estiu ens ha donat màxims històrics. A la Costa de Barcelona es percep una satisfacció estesa pel que fa als establiments d’allotjament i restauració. Sitges, el nostre buc insígnia, ha viscut un estiu pletòric.

Hi ha contingències polítiques que estan fent molt de mal a d’altres destinacions i això ens ha pogut afavorir. Potser sí. Així i tot, cal atorgar els majors mèrits al nostre sector turístic. S’està treballant amb encert; però cal perseverar.

Ens hem d’exigir més pel que fa als estàndards de qualitat. Hem de ser més presumits a l’hora dissenyar l’oferta. En definitiva, hem de posar proa a l’excel·lència i aprofitar els vents favorables.

Isidre Also
Conseller delegat NODE Garraf
Dimarts 18 d’octubre · 15h30
Dades i actius turístics al Garraf i el Penedès · Costa de Barcelona
Valoració de la temporada turística d’estiu
Lloc: Sala d’actes de la Confraria de Pescadors · Vilanova i la Geltrú
Organitza: NODE Garraf
Col·labora: Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú
Amb el suport de Diputació de Barcelona
- Confirmeu assistència

Dijous 17 de novembre · 16h
“Denominació d’origen: Terra i mar”
Presentació de “La Llotja”
Lloc: Saló d’Or · Palau Maricel · Sitges
Organitza: Mancomunitat Penedès Garraf
Producció: NODE Garraf
Col·labora: Ajuntament de Sitges
Amb el suport de Diputació de Barcelona
- Confirmeu assistència al 938 100 722 

De l’11 al 13 de novembre
Fira de Novembre
Lloc: recinte urbà de Vilanova i la Geltrú
Organitza: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Més informació: www.firadenovembre.catSitges 2016: fronteres
fantàstiques


El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya torna a posar Sitges a les portades de la premsa mundial. Aquesta 49a edició del Festival clourà el proper 16 d’octubre. És el primer festival de cinema fantàstic del món i una de les manifestacions culturals amb més ressò mediàtic de Catalunya.

Llegiu més...
http://sitgesfilmfestival.com/cat

 
Visitar la subhasta de peix i el nou Espai Far

Els assistents a la sessió professional d’aquest proper 18 d’octubre tenen l’opció de visitar la subhasta de peix, mitja hora abans de l’inici de l’acte. Només cal apuntar-se. De la mateixa manera, en acabar el programa de ponències, es podrà visitar el nou Espai Far. Al final de la visita s’oferirà una copa de cava. NODE Garraf compta amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Llegiu més...
www.espaifarvng.cat

 
El nou director general de Turisme clourà
l’acte de NODE Garraf


Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, intervindrà en la cloenda de l’acte d’aquest dimarts 18 d’octubre, a la sala d’actes de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú. L’obertura de l’acte, a les 16h, anirà a càrrec de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Miquel Forns, diputat delegat de l’àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona i Rosa Huguet, presidenta de NODE Garraf.

Llegiu més...
www.consorci.eu/node/161018_agenda.html

 
Vilanova reviu el FIMPT

Entre el 14 i el 16 d’octubre la capital del Garraf bategarà al ritme de la Música Popular i Tradicional. Aquesta serà la 36à edició del FIMPT i enguany recupera la plaça de la Vila com a escenari principal del programa d’actuacions, tot i que el cartell s’iniciarà al Teatre Principal, de la mà de Toti Soler. El programa el completen altres vuit concerts, a més de cercaviles i altres activitats.

Llegiu més...
www.vilanova.cat/fimpt

 
Tasta Sitges 2016, una ruta de racions
selectes


Fins al 31 d’octubre els 14 membres del Club de Tast promouen la quarta edició del Tasta Sitges. Els restaurants participants ofereixen un tast de mitja ració d’un plat creat especialment per a la ocasió, acompanyat d’una copa de vi de Bodegues Torres o cava Segura Viudas, a un preu total de 9’80 €.

Llegiu més...
clubdetast-sitges.com/iv-edicio-tasta-sitges

 
Habitatges d’ús turístic

D’acord amb la nova regulació turística vigent a Catalunya, els propietaris que lloguin un HUT estan obligats a comunicar l'exercici de la seva activitat a l'Administració corresponent. D'aquesta manera, també s'equiparen els HUT's a la resta d'allotjaments turístics que també necessiten els seus permisos (hotels, turisme rural, establiments d'apartaments turístics, etc.). Així i tot, encara queda molt per resoldre.

Llegiu més...
empresa.gencat.cat/

 
Els Premis Cartaví

L’Associació Vinícola Catalana convoca una nova edició dels Premis Cartaví. Es vol distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d'origen catalanes. Cadascuna de les quatre províncies catalanes aplegarà una fase classificatòria. Es lliuraran 15 premis. Els restaurants guanyadors rebran una placa acreditativa.

Llegiu més...

 
Fòrum Gastronòmic Barcelona'16

Del 23 al 26 d'octubre, la Fira de Barcelona (Recinte Gran Via a L'Hospitalet de Llobregat) acollirà una nova edició del Fòrum Gastronòmic Barcelona. El congrés coincidirà amb la celebració d'Hostelco, Saló de l'Equipament per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats, sumant esforços per desenvolupar la Barcelona Hosting Week. El programa conté més de 80 activitats i la participació de més de 100 ponents.

Llegiu més...
www.forumgastronomicbarcelona.com/

 

La Diputació publica el Flaix de setembre

Diputació de Barcelona acaba de publicar l’enquesta Flaix d’ocupació turística corresponent al proppassat mes de setembre. Destaquen les bones estadístiques pel que fa a l’ocupació i s’apunten com a factors coadjuvants la bona climatologia, amb poques pluges, la recuperació del turisme català i espanyol, i els avantatges de l’efecte refugi de Barcelona, que per a molts mercats emissors en èpoques d’inestabilitat geopolítica ha permès acollir uns turistes “prestats” d’altres destinacions en hores baixes.

Llegiu més...
www.diba.cat

 
     
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’Informació Turística | Ajuntament de Canyelles
T. 34 938 973 011
T. 34 938 952 500
T. 34 938 962 857
T. 34 938 944 251
T. 34 938 154 517
T. 34 935 971 819
T. 34 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent