Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí
Edició núm. 21 · 20 d'octubre de 2017


 

GARRAF / PENEDÈS
Viana do Castelo, regió enogastronòmica convidada a La Llotja

Del 23 al 26 de novembre la demarcació enogastronòmica del Penedès i el Garraf aplegarà unes jornades centrades en el producte de proximitat, la tradició culinària i el relat turístic al voltant de la nostra gastronomia. La realització del certamen va a càrrec de NODE Garraf, amb el segell organitzatiu de Mancomunitat. La programació de La Llotja preveu la participació d'una seixantena de ponents. En l'apartat internacional s'ha convidat la regió enogastronòmica portuguesa de Viana do Castelo.

Podeu demanar més informació a NODE Garraf


 

GARRAF
Productors d’espigalls es promocionen a la Fira Àpat

Aquest cap de setmana productors de l’Associació Espigalls del Garraf, amb la col·laboració de NODE Garraf i de la mà del Parc a Taula, promocionaran el seu producte a la Fira Àpat. Aquesta és una fira que busca promoure entre els professionals els aliments catalans de qualitat. 

Llegiu més...


 

CUBELLES
Augmenta el nombre de visitants i usuaris dels serveis turístics municipals

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cubelles, fa públiques les dades de la temporada turística d’estiu 2017 i en fa balanç. En destaca que 4.260 persones van efectuar consultes a les oficines de Turisme i es va registrar un 70% d’ocupació hotelera.

Llegiu més...


 

SITGES
'TheLodgers' clausura l'edició del 50è aniversari de Sitges 2017

El director irlandès Brian O’Malley clausura la 50 edició de Sitges amb TheLodgers, un conte gòtic d’horror. A més, el moment culminant final va ser a càrrec de La Fura dels Baus, protagonistes d’un espectacle sota l’emblemàtica església de Sitges que va permetre commemorar el 50è aniversari del Festival. sitgesfilmfestival.com

Llegiu més... 

SANT PERE DE RIBES
Mercat del Cava i la Tapa de Les Roquetes

Aquest cap de setmana, torna el Mercat del Cava i la Tapa que omplirà de sabors Les Roquetes. Enguany hi trobareu múltiples tallers gastronòmics, tastos, showcookings, actuacions musicals i espectacles per a totes les edats. Consulteu el programa d’activitats al següent enllaç.

Llegiu més... 

OLIVELLA
Olivella celebra les “Festes de Tardor, Fira de Pagès”

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre es celebrarà les “Festes de Tardor, Fira de Pagès”, al nucli antic d’Olivella amb un programa que durant tot el cap de setmana acollirà diferents activitats com ara tallers i atraccions infantils, concerts, espectacles i demostracions artesanals.

Llegiu més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
La Nit del Turisme i Comerç commemora el 40è aniversari del Gremi d'Hostaleria

La VI edició de la Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú, que va tenir lloc el passat 5 d’octubre al restaurant La Cucanya, va retre homenatge al 40è aniversari del Gremi d'Hostaleria de la ciutat.Un dels punts forts de la nit va ser, com jas es tradicional, el lliurament de diferents premis als establiments del sector.

Llegiu més... 

ALTRES
El Cercle Roda

La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, celebra la 6a Jornada del Cercle de Turisme, sota el lema el Cercle Roda. L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper 24 d’octubre al Teatre auditori de Granollers, vol posar l’èmfasi en el propi moviment davant les noves necessitats i les noves circumstàncies que van sorgint.

Llegiu més... 

ALTRES
Fòrum Internacional de Turisme de Catalunya · FIT CAT'17

L'Agència Catalana de Turisme (ACT) celebrarà el 23 de novembre el primer Fòrum Internacional de Turisme (FIT CAT'17). El Fòrum està adreçat a tots els professionals del sector turístic i té l'objectiu de compartir coneixement, mitjançant ponències, taules rodones i anàlisi dels principals mercats emissors de turisme.

Llegiu més...


Indicadors de l’Activitat Turística a la Destinació Barcelona Agost 2017El LABTurisme de la Diputació de.Barcelona acaba de presentar la Infografia d’indicadors turístics de la Destinació Barcelona del mes d’agost de 2017. Es constata que l’activitat en allotjament turístic durant el mes d’agost ha tingut un comportament positiu tant en nombre de turistes com en pernoctacions generades, comparativament amb l’any anterior.

Llegiu més...


 

Del 20 al 22 d’octubre · Les Roquetes, Sant Pere de Ribes
Mercat del Cava i laTapa
+ info

20 i 21 d’octubre · Olivella
Festes de Tardor
+ info

21 d’octubre
Festa de l’Animal · Vilanova
+ info

22 d’octubre · Cubelles
VII Cursa Puig de Tiula - Penedès Marítim
+ info

22 d’octubre · Vilanova
XXXIX edició de la Cursa Popular de Vilanova
+ info

26 al 29 d’octubre · Sitges
6è Festival Tradicional Irlanda Catalunya - Creative Connexions
+ info

29 d’octubre · Cubelles
Passejada a l’Espai Natural de la Desembocadura del Foix
+ info

4 i 5 de novembre · Cubelles
Visites al castell de Cubelles
+ info

 

Canva.com
· Data: 3 de novembre, de 10 a 13h
· Lloc: Vilanova i la Geltrú
· Formadors: Daniel Gutiérrez i Pruden Rodríguez, Kiribatis
En la gestió diària de les xarxes socials l’ús d’imatges en les publicacions és un dels factors clau per obtenir una bona repercussió. També és primordial publicar imatges amb textos originals i gràfics que captin l’atenció en un context de saturació informativa. El programa Canva permet poder produir imatges i gràfics efectistes destinats a les xarxes socials.
Més informació i inscripcions

Com ser diferents en un món on tots som iguals
· Data: 8 de novembre, de 9h30 a 13h30
· Lloc: Vilanova i la Geltrú
· Formador: Xavier Borràs
Claus per diferenciar-nos de la globalitat. La cita de Carl Jung,«tots naixem originals i morim còpies» ens obre el camí cap al plantejament definitiu que implica dedicar els teus recursos a buscar els elements que et diferencien, amb una proposta valenta i de valor per al públic al qual vols dirigir-te. Aquesta diferència t’acostarà més a l’especialització, que no s’ha de centrar en el producte, sinó en el teu client. Ser diferent i expert en el teu target, perquè aquest s’identifiqui amb això.
Més informació i inscripcions

Facebook, Twitter i Instagram enfocat a destinacions i negocis turístics
· Data: 14 de novembre, de 9.30 a 13.30h
· Lloc: Sant Pere de Ribes
· Formadors: Daniel Gutiérrez i Pruden Rodríguez, Kiribatis
Possibilitats que ofereixen les principals xarxes socials al nostre país (Facebook, Twitter i Instagram) per a diferenciar i donar a conèixer el nostre producte, servei o destinacióturística en el món digital. En aquest sentit, donarem consellsper autogestionar les xarxes socials de manera professional:com dissenyar un Pla de Social Media.
Més informació i inscripcions

Els nous reptes del nou turisme
· Data: 15 de novembre, de 16h a 20h
· Lloc: Sitges
· Formador: Josep Donaire
El turisme contemporani està immers en un procés de transformació global, que canvia gairebé tots els elements que l’integren. La sessió presenta els principals reptes del turisme pels propers 10 anys i la forma com es poden adaptar les empreses del sector. Especialment adaptat al cas del turisme en la comarca.
Més informació i inscripcions

Piktochart.com
· Data: 29 de novembre, de 9h30 a 13h30
· Lloc: Vilanova i la Geltrú
· Formadors: Daniel Gutiérrez i Pruden Rodríguez, Kiribatis
Per a una destinació turística o una empresa privada, el programa Piktochart permet la producció d'infografies efectistes destinades principalment a les xarxes socials. El programa online completa i enriqueix l'equip de social media com si hi hagués un dissenyador gràfic en la plantilla.
Més informació i inscripcions


        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE