Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí
Edició núm. 20 · 6 d'octubre de 2017


 

CANYELLES
Canyelles, Vila Florida

Canyelles s’ha distingit com a Vila Florida. Les Viles Florides són aquells pobles i ciutats que destaquen per l’actuació real, conscient i de llarga durada en matèria d’enjardinament, paisatge urbà i millora de la qualitat de vida dels seus habitants. Així,  ja són dos els municipis de la comarca que compten amb aquesta distinció, Canyelles i Sitges.

Llegiu més...


 

CUBELLES
Obertes les inscripcions a les VI Jornades gastronòmiques i mostra de tapes de Cubelles

Al llarg de tot el mes de novembre Cubelles viurà la 6a edició de les Jornades gastronòmiques i mostra de tapes, una iniciativa que retorna al municipi per dinamitzar i desestacionalitzar el sector de la restauració local en un període de l’any tradicionalment de menys volum de feina.

Llegiu més...


 

CUBELLES
Tornen les Jornades Europees del Patrimoni a Cubelles

Cubelles participarà, un altre any, en les Jornades Europees del Patrimoni (JEP). El Consell d’Europa, sota el lema suggerit Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats, busca posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats. A Cubelles la majoria d’actes tindrà com a figura central el Castell de Cubelles, documentat per primer cop el 1041, durant els dies 5, 6, 7 i 8 d’octubre.

Llegiu més...


 

SITGES
50 edició Festival internacional de Cinema Fantàstic

Sitges 2017 està preparat per commemorar el seu 50 aniversari. El Festival ha presentat la programació més completa amb 255 llargmetratges, sèries i realitat virtual. Sis exposicions encapçalen la llista d’activitats paral·leles, que complementen una edició de rècord que  vol compartir la celebració d’aquest aniversari amb el seu públic fidel y amb tots aquells espectadors interessats pel fantàstic i en el cinema en un sentit ampli. http://sitgesfilmfestival.com

Llegiu més...
 

SITGES
L’actor Peter Vives serà el pregoner de la 56a Festa de la Verema de Sitges

Sitges celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre la 56 edició de la Festa de la Verema, una de les celebracions més tradicionals del calendari festiu local. La festa tornarà a coincidir amb el Festival de Cinema, un esdeveniment de referència internacional per sumar sinergies. L’actor català Peter Vives és l’encarregat de pronunciar el pregó de la  Verema amb el que es donarà el tret de sortida oficialment a la celebració. L’acte serà dissabte 7 d’octubre a les set de la tarda al Saló d’Or del Palau Maricel.

Llegiu més... 

SITGES
Jornades Europees de Patrimoni

Els Museus de Sitges, en coordinació amb la resta de centres museístics del Penedès, participen un any més en la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya. La cita, d’àmbit europeu, tindrà lloc del divendres 6 al diumenge 8 d’octubre i, en aquesta edició, girarà al voltant del lema Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats.
 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Octubre als museus de la ciutat

Les Jornades Europees de Patrimoni els dies 6,7 i 8 d'octubre marquen les activitats del proper mes als museus de VNG. Divendres 6 se celebra la Nit dels Museus del Penedès a la que se suma Vilanova. Diferents museus obriran les seves portes, Museu Víctor Balaguer, Can Papiol i l'Espai Far.

Llegiu més...
 

DIPUTACIÓ
Pla de màrqueting turístic de les comarques de Barcelona 2017-2020

La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona ha actualitzat el Pla de màrqueting turístic de les comarques de Barcelona per al període 2017-2020. Aquest vol donar continuïtat al Pla 2012-2016 que ha donat un important impuls a la província en termes de promoció turística, identificant productes, prioritzant mercats i consolidant les marques turístiques. Podeu consultar la infografia que en sintetitza el contingut

Llegiu més...
 

DIPUTACIÓ
10 rutes per gaudir de les comarques barcelonines

La Diputació de Barcelona ha editat la guia “10 rutes a Barcelona. Barcelona és molt més” que recull una àmplia oferta d’itineraris que  permeten descobrir recons de les comarques de Barcelona.  Són aptes per fer a peu i molts d’ells també amb bicicleta o a cavall. La guia està disponible en format digital al web de Barcelona és molt més. Aquests i altres itineraris també es poden consultar a www.barcelonaesmoltmes.cat o a l’APP de Rutes de BCN+.

Llegiu més... 

DIPUTACIÓ
Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix celebren el 24è Viu el parc

Aquest cap de setmana engega la 24a edició de la campanya Viu el parc dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix. Al llarg dels propers mesos, es podrà gaudir de nombroses activitats que ens descobriran aquests espais i els seus valors: Festa Major del Parc, la Nit d’estels, el 23è Concurs Fotogràfic o els dos darrers recitals del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017, entre d’altres.

Llegiu més... 

Que per què triaré el Garraf com a destí turístic?

· Doncs pel gran ventall de possibilitats d’esbarjo que m’ofereix
· Per un paisatge amb rutes de senderisme interessants
· Per la quantitat de museus de diverses temàtiques
· Pel folklore de cada poble, amb els seus balls i bestiari propis
· Per les platges distingides amb banderes blaves
· Per les instal·lacions nàutico-esportives d’alt nivell
· Per la cuina local basada en productes de la nostra mar i la nostra horta i per l’altra cuina més global que es va introduint a poc a poc.
· Per l’enoturisme ric en gran varietat de vins i caves, tots ells ben diferents
· Pel gran nombre de microclimes que propicia una comarca encerclada per un massís amb una gran finestra al mar
· Per la tranquil·litat, quan em convé i per la “marxa” que m’ofereix l’oferta d’oci nocturn.
· Finalment, per un clima amable durant gairebé tot l’any
· És a dir, si em cerqueu per vacances, feu-ho pel Garraf, segur que m’hi trobareu.

Xavier Mestres
Cuiner


6 d’octubre · Vilanova i la Geltrú
Jornades Europees de Patrimoni: Visita comentada a l’exposició “Un món paral·lel”
+ info

8 d’octubre · Cubelles
Caminada al Foix i el Patrimoni de la Guerra Civil
+ info

Del 5 al 15 d’octubre · Sitges
Festival Internacional de Cinema Fantàstic
+ info

 L’opinió ciutadana en relació amb el turisme

El Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona ha publicat un informe sobre l’opinió de la ciutadania al voltant del turisme. A les conclusions es destaca el segon lloc del turisme com a activitat citada que aporta més riquesa a les comarques, o el segon lloc de Sitges quan es pregunta sobre llocs turístics de la província sense tenir en compte la capital catalana.

Llegiu més...

Dades de turisme corresponent al 2n trimestre 2017

Us informem que ja teniu disponibles al portal-web Hermes de DIBA, les últimes dades oficials (Idescat) de l'activitat turística a la província de Barcelona, corresponents al segon trimestre de 2017 (nombre de viatgers, nombre de pernoctacions i graus d'ocupació, per tipologia d'allotjament (hotels, càmpings i turisme rural),

Llegiu més..


 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE