Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí


Edició núm. 2 · 30 de setembre de 2016 
El Garraf esdevindrà un gran plató cinematogràfic

En properes setmanes i durant 24 dies, diversos escenaris de la nostra comarca es convertiran en indrets de rodatge del llargmetratge JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable Capítulo 1, del director japonès Takashi Miike. Amb producció conjunta de Toho i Warner Brothers, la pel·lícula es podria estrenar l’estiu de 2017. De moment, s’han concretat localitzacions a Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú. Els treballs de rodatge aplegaran per damunt del centenar i mig de professionals que s’allotjaran durant gairebé un mes als nostres allotjaments. A la nostra comarca, aquest rodatge està coordinat per Garraf Film Commision, amb la col·laboració de NODE Garraf.

Llegiu més...
www.gfc.catLes arrels del Garraf

Sense arrels no hi ha turisme, i sense turisme no hi ha riquesa. Deia l’enyorat Albert Manent que pocs municipis com Cubelles havien esmerçat tants esforços en recuperar i dignificar el seu passat històric. I tenia raó.

El nostre model passa per un turisme familiar i de qualitat que se senti atret per les nostres platges i paratges naturals, però que també s’empelti d’un passat comú molt arrelat a la terra i que ens dota d’una personalitat pròpia imprescindible en un món cada vegada més globalitzat i eteri.

Una aposta connectada al nostre entorn, al conjunt de la comarca i de la vegueria, i que ha d’explotar tot el potencial i les oportunitats que suposa esdevenir la façana litoral del Penedès. Som-hi, doncs!

Rosa Fonoll
Alcadessa de Cubelles


Dimarts 18 d’octubre · 15h30
Dades i actius turístics al Garraf i el Penedès · Costa de Barcelona
Valoració de la temporada turística d’estiu
Lloc: Sala d’actes de la Confraria de Pescadors · Vilanova i la Geltrú
Organitza: NODE Garraf
Col·labora: Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú
Amb el suport de Diputació de Barcelona


Dijous 17 de novembre · 16h
Jornada enogastronòmica · Origen Garraf i Penedès
Presentació de “La Llotja”
Lloc: Saló d’Or · Palau Maricel · Sitges
Organitza: Mancomunitat Penedès Garraf
Producció: NODE Garraf
Col·labora: Ajuntament de Sitges
Amb el suport de Diputació de Barcelona
 
La Carretera del Vi

La Carretera del Vi és la primera Wine Road de tot l’estat que permet als amants del vi descobrir l’antic traçat que unia les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf, amb la possibilitat de visitar qualsevol dels 12 cellers que ja formen part d’aquesta ruta. Són 33 km, des de Sant Martí Sarroca fins al nostre litoral, travessant fins a 7 municipis; entre ells, Canyelles, Sant Pere de Ribes i Sitges.

Llegiu més...
www.lacarreteradelvi.com

 
L’Any Ramon Casas a Sitges

El Museu del Cau Ferrat i el Museu de Maricel se sumen a la celebració de l’Any Ramon Casas amb pes, presència i perfil propi. L’important llegat que els dos museus tenen de l’obra d’una de les figures més rellevants del Modernisme i del cartellisme català; la història dels seus edificis, directament vinculada a Casas i el comissariat de la commemoració per part de Vinyet Panyella, directora de Museus de Sitges, atorguen al patrimoni de Sitges un protagonisme especial en aquesta commemoració.

Llegiu més...
http://museusdesitges.cat/ca/any-ramon-casas

 
El Mercat de la Terra de Sitges entra a formar part de la xarxa internacional de Mercats de la Terra “Slow Food”

El Mercat de la Terra de Sitges serà el primer de l’estat espanyol que s’integra en aquest moviment internacional. Es pot visitar cada primer dissabte de mes a la plaça de l’Ajuntament, de 10 del matí a 2 del migdia.

Llegiu més...
www.sitges.cat

 
Dades i tendències turístiques al Garraf i el Penedès

El proper 18 d’octubre, la sala d’actes de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú acollirà una sessió de tarda adreçada als empresaris i professionals del turisme, dels sectors públic i privat. Es farà un balanç de la temporada d’estiu, amb dades estadístiques i valoracions. A més, s’analitzaran les tendències que s’enregistren a la Costa de Barcelona.

Llegiu més...
http://www.consorci.eu/node/161018_agenda.html


 

Rècord històric de l’ocupació hotelera el mes d’agostActivitat turística de la Destinació Barcelona: Informe anual de la província 2016. Dades del 2015


Diputació de Barcelona acaba de publicar l’informe d’activitat turística de la província de Barcelona. Aquest informe és el principal recull anual dels indicadors de turisme a la demarcació i la publicació de referència en l'anàlisi de l'evolució d'aquest sector i les tendències de futur.

La principal novetat d'aquesta edició és la incorporació de Barcelona (ciutat) i el Barcelonès (comarca) que permet, per primera vegada, realitzar una anàlisi de conjuntura turística integral.

Aquest treball es du a terme des del Laboratori de Turisme (LABturisme) de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Obriu: http://www1.diba.cat/llibreria/pdf/56893.pdf

Aquest dijous 29 de setembre, La Daurada Beach Club ha estat el marc de la 5a Nit del Turisme i el Comerç, organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la participació del Gremi d’Hostaleria, l’Associació de l’Estació Nàutica, VIU Comerç, Menja’t Vilanova i l’ADEPG.      
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’Informació Turística | Ajuntament de Canyelles
T. 34 938 973 011
T. 34 938 952 500
T. 34 938 962 857
T. 34 938 944 251
T. 34 938 154 517
T. 34 935 971 819
T. 34 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent