Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí
Edició núm. 19 · 29 de setembre de 2017


 

NODE FILM CLÚSTER
El Garraf es consolida com un gran plató

Des de NODE Garraf s’enllesteix el primer film clúster de Catalunya. Ja arriben els primers resultats. El primer semestre de 2017, la Garraf Film Commission, de la mà de NODE Film Clúster, ha gestionat fins a 93 permisos de filmacions i sessions fotogràfiques, això suposa un 75,5 % d’increment en l’activitat de rodatges a la comarca, si ho comparem amb el primer semestre de 2016.

Llegiu més...


 

CERCLE LOCAL D’INVERSORS
NODE Garraf promou una eina de finançament “km 0”

Es tracta d’atraure i retenir els millors projectes empresarials. El Cercle Local d’Inversors és una iniciativa de l’àrea d’Empresa de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf per propiciar el finançament de plans de negocis per part de nous iniciadors, com també els recursos dineraris per a l’ampliació i la diversificació d’activitats ja existents. Un dels eixos d’actuació està orientat a les activitats del sector turístic.

Llegiu més...


 

NODE GARRAF
Els sis municipis del Garraf estaran a la Fira de Novembre

NODE Garraf exposarà a la Fira de Novembre, entre els dies 10 i 12, a la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú. Davant del Teatre Principal, l’estand de NODE explicarà algunes de les actuacions que es porten a terme des de l’Agència de Desenvolupament en les àrees d’Empresa, Entorn, Origen i Turisme. Bona part de l’espai d’exposició reunirà les estampes i els atractius turístics dels sis municipis del Garraf.


 

MANCOMUNITAT
La Llotja, del producte de proximitat al turisme gourmet

Del 23 al 25 de novembre la comarca del Garraf aplegarà un certamen professional que, amb el títol genèric de La Llotja, té el propòsit d’aplegar experts en turisme i gastronomia, com també coneixedors dels productes autòctons i la tradició culinària d’una gran regió enogastronòmica com és la del Gran Penedès. Realitzat per NODE Garraf, el programa aplega una vintena d’actes, sessions tècniques, conferències, visites, degustacions...  


Rodatges al Garraf

State Farm, assegurances
Gilette Venus
La Diputació publica el Flaix d'agostDiputació de Barcelona acaba de publicar l’enquesta Flaix d’ocupació turística corresponent al passat mes d'agost. En conjunt, i després d’haver passat ja bona part de la temporada d’estiu, apunta a un reeiximent de l'activitat respecte l'any passat. La bona marxa del turisme internacional, i també del nacional, durant el primer semestre del 2017, permet visualitzar un període d’estiu força optimista pel que fa l’activitat turística.

Llegiu més...

 

 

Turisme, passaport per a la pau i el progrés

Som terra d'acolliment i la nostra gent és hospitalària, com a mediterranis que som. Aquests són valors, motius i punts de vista que inspiren venir per satisfer tots els gustos, conjugant els plaers de la vista, l'oci i la cuina refinada que després es transformaran en records dels inoblidables moments viscuts. Això podria ser turismofília, que és contrari a la turismofòbia, que s'està iniciant com una revolta de la contracultura turística.

Que quedi clar que la majoria vol els turistes que estimen la pau, que creen progrés, que cerquen una millor entesa entre els humans, que volen conèixer món, la seva gent, els seus valors, tant els artístics com els culturals i, com no, el seu aspecte divertit i excitant.

Hem de deixar clar també que no s'odia els turistes. L'amor, la tolerància i la generositat són pautes a seguir entre els que ens visiten i els que viuen en les poblacions que els acullen.

Si el turisme no es gestiona bé o com cal les tensions socials es mantenen i es poden incrementar. Sabem que el turisme és un motor clau de l'economia. La promoció d'ofertes actuals és una part vital per mantenir la posició forta que actualment es gaudeix i està dirigida al desenvolupament a curt, mitjà i llarg termini de noves indústries, mercats i llocs de treball, a més de tenir un paper fonamental en la consolidació de la pau i el processos de reconciliació ciutadana.

L'entesa entre cultures pot canviar actituds i contribuir a la pau, a la reducció de la pobresa i la conservació cultural i del medi ambient. Millorem el que calgui millorar. Fem els canvis necessaris per tot allò que s'hagi de reformar o remuntar però, compte en voler ficar la gallina d'ous d'or dins la cassola; aniria malament per a tothom.

Josep Maria Matas Arnalot
Reporter gastronòmic
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE