Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí
Edició núm. 15 · 26 de maig de 2017


 

GARRAF
Tourist Data System, l’eina per al sector d’allotjaments

El Tourist Data System és una nova plataforma on-line de gestió de dades d’ocupació i preus d’allotjaments turístics, que ofereix dades als establiments participants i a la destinació que permeten gestionar i analitzar l’evolució de l’activitat i comparar-la amb els globals de la destinació, segons la tipologia d’allotjament i amb altres marques turístiques. Recentment s’ha presentat a la comarca de la mà de NODE Garraf.

Llegiu més...


 

GARRAF
La nova guia dels productes autòctons i la cuina més genuïna

NODE Garraf acaba de presentar una publicació que recull els productes del mar i de la terra més característics de la comarca. A més, s’expliquen les receptes més singulars de la tradició culinària comarcal. Amb el segell Origen Garraf, l’Agència de Desenvolupament promou el coneixement i el consum dels productes de proximitat. A més, aquesta guia servirà per explicar la nostra gastronomia a les fires en les què participa NODE Garraf.

Llegiu més...


 

GARRAF
Comença una nova edició dels Tallers de Turisme

Els Tallers de turisme impartits per la Cambra de Barcelona s'adrecen a professionals del sector i, més específicament, a responsables i a tècnics d'atenció al client, i serveixen per adquirir tècniques per a la millora el posicionament competitiu d'organitzacions públiques i privades, així com de destinacions turístiques. Aquests tallers pràctics grupals tenen una duració entre 1,5 i 4 hores, i s'organitzen als matins o a les tardes.

Llegiu més...


 

CANYELLES
El Vade Fires, en imatges

Diumenge 21 de maig es va celebrar a Canyelles el Vade Fires 2017, amb un gran èxit de participació al voltant de la mostra gastronòmica i d'entitats culturals, amb diferents fires temàtiques. La Fira de Sant Ponç va arrencar amb més de 50 parades artesanes, amb una exquisida gamma de productes naturals. La mostra d'entitats, els balls populars i l'espectacle de foc dels diables i bèsties van amenitzar una deliciosa cargolada popular.

Llegiu més...


 

CUBELLES
Aquest cap de setmana, Fira Marinera

Aquest cap de setmana, el 27 i el 28 de maig, el Passeig de la Marina de Cubelles s'omplirà de tradició marinera i activitats per a tota la família. L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de la Marina de Cubelles, amb l’empresa Artístic Events, organitzen la primera edició de la Fira Marinera, amb una trentena de parades i un bon programa d’activitats per a tota la família.

Llegiu més...


 

SANT PERE DE RIBES
El retorn dels Indians, amb l’AgroMercat

Del 2 al 4 de juny, a Sant Pere de Ribes es celebrarà la 12 edició de l'Agromercat i El retorn dels indians. El municipi vol reviure l'època dels americanos, experiències, sabors i costums que facin viatjar els ciutadans i ciutadanes i els visitants als orígens dels indians mitjançant un conjunt d'activitats per posar en valor el patrimoni  històric i cultural. Serà el primer acte d'aquestes característiques a la província de Barcelona.

Llegiu més...


 

SITGES
Concentració Internacional de Microcotxes Clàssics

Impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica, Turisme i Platges i de la mà del Clàssic Motor Club del Bages, arriba a Sitges la XVI Concentració Internacional de Microcotxes Clàssics. L’epicentre de l’activitat serà la plaça de la Fragata i el Passeig de la Ribera, on tant dissabte 27 com diumenge 28 de maig els vehicles faran un recorregut i quedaran exposats al públic, que podrà interactuar amb els participants i els vehicles.

Llegiu més...


 

SITGES
Es constitueix el Consell Assessor de Turisme

L’Ajuntament de Sitges ha posat en funcionament el nou Consell Assessor de Turisme, un ens format per responsables públics i representants dels sectors econòmics privats relacionats amb el turisme amb la finalitat de donar cabuda a la pluralitat d’inquietuds que actualment conformen la realitat turística i estudiar, avaluar, proposar actuacions i projectes de l’àmbit turístic de la vila.

Llegiu més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Exponadó, la Fira del Bebè

ExpoNadó, la fira del Bebè de Vilanova i la Geltrú és el certamen d'aquestes característiques, a l'aire lliure i gratuït, més important de Catalunya. Aquest cap de setmana, del 26 al 28 de maig, la fira presenta moltes novetats. La fira creix des de la plaça de les Neus fins el final de la rambla Principal i també s'amplia a la plaça de la Vila.

Llegiu més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Campionat de Catalunya de Volei Platja

La platja de Ribes Roges acollirà aquest cap de setmana, 27 i 28 de maig, la celebració d'una de les proves corresponents al Campionat de Catalunya de Volei Platja. Vilanova i la Geltrú se suma doncs a les poblacions de Lloret de Mar, Mataró, Cunit, Calella, Torredembarra, Cambrils i Castelló d'Empúries, en ser la seu d'aquest campionat, organitzat per la Federació Catalana de Volei Platja, en la modalitat federativa i amateur.

Llegiu més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Jornada d’Innovació TIC en el sector del Turisme

Dins del cicle de Jornades d’Innovació TIC (JIT), el 6 de juny se celebrarà la Jornada d’Innovació TIC en el sector del Turisme a Vilanova i la Geltrú. L’esdeveniment, organitzat i promogut pel CTecno (Cercle Tecnològic de Catalunya) amb el suport de la Diputació de Barcelona, neix amb la voluntat de potenciar la innovació tecnològica de les empreses del sector turístic. La jornada va adreçada a professionals de qualsevol àmbit del turisme i a professionals del sector de les TIC.

Llegiu més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Jornada sobre turisme i sostenibilitat al litoral

El Consorci dels Colls Miralpeix organitza la III Jornada de Governança del Litoral, que enguany es dedica al turisme sostenible, en el marc de l’any internacional. En sessió de matí, el programa tindrà lloc a la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, divendres 9 de juny.

Llegiu més...


 

CLIP DE PREMSA
Ja hi ha més llits en plataformes que places d'hotel

En les 22 ciutats estudiades per l'informe UrbanTUR 2016 que publica Exceltur ja hi ha 362.493 places en habitatges oferts en les principals plataformes turístiques digitals -com AirBnb o Homeaway-, la qual cosa supera en un 5% les places hoteleres ofertes. Aquesta oferta informal s'ha incrementat des del 2012 un 1.633,3%, a un ritme anual del 104,4%.

Llegiu més...


 

INFORMES
El turisme estranger no para de créixer

Les previsions de BBVA Research, basades en les cerques realitzades a Google relacionades amb el sector turístic espanyol, apunten a que l’entrada de residents estrangers en hotels nacionals continuarà creixent de forma significativa en el decurs del segon trimestre d’enguany (9,0% a/a de mitjana davant el 6,6% del primer trimestre). A més, es preveu una acceleració de les pernoctacions de no residents en hotels.

Llegiu més...


 

GENERALITAT
El Mercat d’Escapades, aquest cap de setmana a Barcelona

Organitzat per la Generalitat de Catalunya, aquest cap de setmana, del 26 al 28, s’aplega la 3a edició del Mercat d’Escapades, al passeig Lluís Companys de Barcelona (al costat de l’Arc de Triomf). Enguany, la mostra reuneix unes 120 empreses i entitats catalanes que convertiran aquest passeig de la ciutat comtal en un veritable mercat d’experiències. Entre les propostes més destacades hi trobareu La Carretera del Vi.

Llegiu més...


 

GENERALITAT
Convocatòria per als Guardons de Turisme 2017

Ja està obert el termini d’inscripció per als Guardons de Turisme 2017, que reconeixen l’esforç i la dedicació de les empreses i institucions del nostre sector en favor del turisme. Les candidatures es poden presentar fins el 8 de juny de 2017. Les categories a les quals es pot optar són les següents: Millor experiència turística; Innovació en accions promocionals i comercialització; Millor projecte de coneixement i recerca referida al sector turístic i Turisme responsable.

Llegiu més...


 

TURISME SOSTENIBLE
Quin és el grau de sostenibilitat de les empreses del sector?

Turisme de Barcelona ha elaborat un sistema d’indicadors que mesura el grau de sostenibilitat. L’objectiu és internalitzar la sostenibilitat en la gestió de les empreses turístiques i afavorir la seva responsabilitat en aquesta matèria. Els indicadors tenen cinc eixos: sostenibilitat social; sostenibilitat mediambiental; sostenibilitat del patrimoni cultural, natural i de tradicions; accessibilitat i sostenibilitat econòmica.

Llegiu més...

 

Del 26 al 28 de maig
ExpoNadó, a Vilanova
+ info

Del 27 al 28 de maig
Fira Marinera, a Cubelles
+info

Del 27 al 28 de maig,
International Vintage Microcar and Bubblecar Meeting, a Sitges
+ info

Del 27 al 28 de maig
Campionat de Catalunya de Volei Platja, a Vilanova
+ info

27 de maig
1a Cursa Penedès Marítim, a Cubelles i Cunit
+ info

27 de maig,
Corvettada 2017, a Vilanova
+ info

28 de maig
XXX Trobada de Vaporistes, a Vilanova
+ info

30 de maig
Geomàrqueting a la teva empresa o destinació turística, a Vilanova i la Geltrú
+ info

Del 2 al 4 de juny,
El Retorn dels Indians i Agromercat, a Sant Pere de Ribes
+ info

3 de juny,
Mercat de la Terra, Sitges
+ info

Del 3 al 5 de juny,
Benvinguts a Pagès, al Garraf
+ info

4 de juny,
Fira d’Entitats, a Cubelles
+ info

6 de juny
Jornada d’Innovació TIC en el sector del Turisme, a Vilanova
+ info

9 de juny
Jornada sobre turisme i sostenibilitat al litoral, a Vilanova
+ infoCaracterització dels Turistes a l’Entorn de Barcelona 2016La nova entrega de l’informe sobre la Caracterització dels Turistes en l’Entorn de Barcelona 2017 (dades 2016) que elabora la Diputació de Barcelona, amb l’Ajuntament de Barcelona i Turisme de Barcelona permet conèixer el perfil, la valoració i els hàbits de comportament dels turistes que visiten les comarques barcelonines (menys Barcelonès).

Llegiu més...

        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE