Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí
Edició núm. 14 · 10 de maig de 2017


 

GARRAF
El Garraf distingit amb 8 banderes blaves

El jurat internacional Bandera Blava 2017 ha concedit a Catalunya un total de 119 banderes, de les quals 95 són per a les platges i 24 per als ports esportius. La Platja Llarga, a Cubelles, i les platges vilanovines de Ribes-roges, Ibersol i Sant Gervasi han merescut el distintiu. Pel que fa als ports sostenibles, el Garraf compta també amb quatre acreditacions blaves: Port Ginesta, CN Garraf, Port d’Aiguadolç, aquests tres de Sitges, i CN Vilanova, a Vilanova i la Geltrú.

Llegiu més...


 

COSTA BARCELONA
Costa Barcelona Week

Del 12 al 21 de maig s’ha programat la Costa Barcelona Week, una oportunitat per descobrir les comarques pròximes a Barcelona d’una manera diferent. La iniciativa de la Diputació de Barcelona inclou un munt de propostes per conèixer l’Alt Penedès, el Garraf, el Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Llegiu més...


 

GARRAF
NODE porta el Garraf a B•Travel

NODE Garraf, al costat dels municipis de la comarca, va participar al saló B·Travel 2017. Aquest certamen enguany va tancar la 25a edició amb una intensa activitat als 200 estands que van omplir el palau 8 del recinte firal de Montjuïc i va superar els 27.000 visitants.

Llegiu més...


 

GARRAF
CREA Garraf 2017, un entreacte de la cultura i la creativitat

Amb el títol CREA Garraf 2017, a l’edifici Miramar de Sitges, NODE Garraf va organitzar una sessió d’interrelació que va comptar amb la participació d’una seixantena d’empreses i professionals dels sectors de la cultura i la creativitat provinents d’arreu de Catalunya. L’objectiu era afavorir el contacte entre uns i altres mitjançant entrevistes personalitzades.

Llegiu més...


 

GARRAF
Descobreix, tasta i sent, amb Origen Garraf

Descobreix, tasta, sent és la proposta  que Origen Garraf va presentar a l’Alicia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona que es celebra anualment a Món Sant Benet. De la mà de la Diputació i a cavall de l’Agència NODE, Origen Garraf va participar amb demostracions de cuina, presentacions de territori i producte i tastos.

Llegiu més...


 

CANYELLES
Vade Fires

Amb el nom Vade Fires, Canyelles concentra tots els principals esdeveniments de la primavera en un únic cap de setmana, enguany tindrà lloc diumenge 21 de maig. El programa inclou la 5a Exposició d'artistes Art/Canyelles; la Fira de Sant Pons i d’artesans; la Mostra d’Entitats i la Cargolada Popular, entre altres al·licients.

Llegiu més...


 

CUBELLES
1a Fira Marinera

El darrer cap de setmana de maig a Cubelles tindrà lloc la primera edició de la Fira Marinera, al passeig de la Marina de Cubelles. La regidoria de Turisme, Comerç i Fires, conjuntament amb l'Associació de Comerciants de la Marina de Cubelles i l’empresa Artístic Events, organitzen aquest certamen.

Llegiu més...


 

SITGES
Sitges i Santiago Rusiñol, convidats a la Fira Modernista de Terrassa

Sitges esdevé la primera població en tenir la condició de població convidada a la Fira Modernista de Terrassa, que se celebra entre el 12 i el 14 de maig a la ciutat vallesana. Els alcaldes de les dues poblacions, Miquel Forns i Jordi Ballart, van presentar el programa d’actes al Cau Ferrat, amb la directora de Museus de Sitges, Vinyet Panyella.

Llegiu més...


 

SITGES
Sitges s’exhibeix a la Fira Expovacaciones de Bilbao

Sitges ha estat present a la 38a edició de la fira turística Expovacaciones, del 5 al 7 de maig, al recinte firal de Bilbao (Bilbao Exhibition Centre) amb l’objectiu de promocionar la seva oferta global turística i reforçar el seu posicionament de qualitat a un públic familiar i a parelles d’edat compreses entre els 30 i els 60 anys.

Llegiu més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Es presenta el #ticketmuseusvng

El proper 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, es posa en marxa el tiquet de museus de Vilanova i la Geltrú. Es dirà "ticketmuseusvng" i tindrà un format de carnet que permetrà l'entrada a tots els museus de la ciutat pel preu reduït de 10 euros. Tindrà una validesa de 6 mesos des de la seva adquisició. Es podrà adquirir a tots els museus de la ciutat i a les oficines de turisme de VNG.

Llegiu més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
El 18 de maig, 3a Nit de la Gastronomia

Dijous 18 de maig La Daurada Beach Club acollirà la tercera edició de la Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú, acte organitzat pel Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i diferents entitats de la capital del Garraf.

Llegiu més...

 

Del 12 al 21 de maig
Costa Barcelona Week
+ info

Dissabte 13 de maig, a Cubelles
Cerkabirra 2017
+ info

Dissabte 13 de maig, a Vilanova i la Geltrú
6a Cursa Ciclista “Clàssica Isaac Gálvez”
+ info

Dijous 18 de maig, a Vilanova i la Geltrú
3a Nit de la Gastronomia
+ info

Diumenge, 21 de maig, a Canyelles
Va de Fires
+ info

27 i 28 de maig, a Cubelles
1a Fira Marinera
+ info


Olivella té un bon aparador a internet

Es presenta el TDS Barcelona al Garraf, una eina per allotjaments turístics

Aquest dimarts s’ha presentat a l’Hotel Calípolis de Sitges la nova plataforma de gestió de l'ocupació i dels preus on-line per als establiments d'allotjament turístic del Garraf (TDS Barcelona). Durant la sessió s'ha exposat el funcionament de la nova eina, que ja s'ha implantat a la Costa Brava i a la Costa Daurada, i el procés d'adhesió per poder participar-hi.

Llegiu més...

Costa Barcelona WeekVisita suggerida...

Costa Barcelona Week

Rodatges realitzats a la comarca del Garraf.
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent

Powered by Consorci CSE