Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí


Edició núm. 12 · 16 de març de 2017Divendres 17 de març
Termini d’adhesió d’empreses i serveis al Projecte Compromís de Sostenibilitat Turística Biosphere
+ info

Divendres 17 de març, 18h, al Club Nàutic Vilanova
Presentació del nou portal de reserves de l’Estació Nàutica de Vilanova
+ info

Del 17 al 19 de març, a Sitges
Fira Scrap+
+ info

Dissabte 18 de març, a Sitges
Rock Trail
+ info

Dissabte 18 de març, a Olivella
Fira del Medi Ambient
+ info

Diumenge 19 de març
II Cursa d'Orientació Cubelles 2017
+ info

Dilluns 27 de març, a Sitges
Esmorzars d’Empresa: “Marketing digital en el sector turisme”
+ info

Dimecres 29 de març, a Sitges
Les xarxes socials i el turisme. Oportunitats i amenaces
+ info


Sitges anytime


Les comarques de Barcelona es consoliden com a gran destinació turística, amb més de 4,7 milions de visitants


Segons les darreres dades de l’activitat turística, treballades pel Labturisme de la Diputació de Barcelona, l'any 2016 es van allotjar 4,7 milions de viatgers a les comarques de Barcelona (excepte el Barcelonès). Les dades representen un augment de més de 650.000 turistes (16%) respecte l’any 2015 i un milió més que el 2012. La previsió de creixement per a l’any 2017 es preveu més moderat, amb un increment del 10%, arribant a superar el 5 milions de viatgers.

Llegiu més...

 
 

REPUTACIÓ TURÍSTICA
Un 86% dels turistes valoren
satisfactòriament els nostres atractius

Segons l'estudi de Reputació Turística Online, impulsat per Turisme de la Diputació de Barcelona, la valoració que fan els turistes a les diferents plataformes en línia i les diferents xarxes socials sobre els atractius turístics de la demarcació de Barcelona se situa en el 8,73 sobre 10; els restaurants, en el 8,13; i els allotjaments, 7,96. Un percentatge molt destacat de clients es manifesten contents o molt contents amb la seva experiència turística, del 78% en el cas dels allotjaments i restaurants, i del 86%, en atractius turístics.

Llegiu més...


 

CUBELLES
El Mes del Xató al Penedès Marítim dobla el nombre de menús servits

La segona edició de la campanya gastronòmica del Mes del Xató al Penedès Marítim es va tancar amb més de 2.000 menús venuts i una repercussió econòmica directa als restaurants participants superior als 33.000€. Les xifres certifiquen, doncs, l’excel·lent acollida d’aquesta campanya de promoció gastronòmica conjunta entre Cubelles i Cunit en què han participat 18 establiments..

Llegiu més...


 

OLIVELLA
El Parc del Garraf impulsa la recuperació de conreus d’espigalls

El Parc del Garraf està impulsant la recuperació de diversos conreus que antigament formaven part de l’activitat agrícola i econòmica dels habitants d’aquest territori. Un d’aquests productes locals és la col brotonera o espigall, un vegetal que s’està reintroduint al mercat com a producte culinari i d’alt valor nutricional. El projecte de recuperació de l’espigall al Parc del Garraf s’està realitzant amb la col·laboració de la Fundació Miquel Agustí, juntament amb NODE Garraf i l’Ajuntament d’Olivella.

Llegiu més...


 

SITGES
Més de 400 persones participen a la tercera edició de la Sitges Rock Trail

Un total de 427 atletes participaran el proper dissabte a la tercera edició de la Sitges Rock Trail, que organitza el Centre Excursionista de Sitges per camins i senders del massís del Garraf. Per primera vegada, la cursa formarà part del Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. La cursa té també un component solidari, ja que l'organització dóna 1 euro de cada inscripció a la ONG d'arrel sitgetana Ocularis. .

Llegiu més...


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Neix el projecte Estació Esportiva Vilanova i la Geltrú

Estació Esportiva Vilanova i la Geltrú és el nou projecte de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que s'ha donat a conèixer recentment. És un portal web que neix amb l'objectiu de ser una eina útil per a totes les persones a les quals els agradi practicar esport en contacte amb la natura, aprofitant les moltes possibilitats que ofereix la ciutat i el seu entorn..

Llegiu més...


 

PARC DEL GARRAF
Temporada d’exposicions al Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa

El Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, situat al Parc del Garraf, acaba d’inaugurar dues noves exposicions, una de fotografia amb el títol Traum Raum Trauma, d’Anna Oswaldo Cruz, i una altra, Amazonía, formada per gravats de Béatrice Sokoloff. Ambdues exposicions es podran veure al centre de Vallgrassa fins al 28 de maig.

Llegiu més...


 

XARXA DE PARCS NATURALS
Comença el nou cicle “Òpera als Parcs”

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona inicia un nou programa de difusió cultural als espais naturals protegits de la seva demarcació amb el nou cicle Òpera als parcs. El programa inclou quatre concerts a celebrar en poblacions situades als parcs naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Garraf i el Castell de Montesquiu. L’objectiu és connectar aquesta disciplina artística amb la natura.

Llegiu més...


 

NORMATIVA
Continua la campanya d’inspecció i regularització d’apartaments i habitatges d’ús turístic

La Direcció General de Turisme realitza de forma continuada actuacions de control de l’activitat d’allotjament turístic per tal de garantir la seva legalitat. Els allotjaments han de disposar del número d’inscripció al Registre de Turisme de Catalunya (RTC) que reben a partir de la comunicació d’inici d’activitat que fan els propietaris davant l’ajuntament competent per raó de la ubicació de l’allotjament.

Llegiu més...


 

TURISME EN CATALÀ
50 termes del món de l’empresa

Per comunicar, clar i català és una campanya de difusió de terminologia en català relacionada amb el món de l'empresa que té com a objectiu donar a conèixer terminologia empresarial en català i difondre la importància de no adoptar indiscriminadament anglicismes innecessaris en entorns professionals. L'acció s'inscriu en el marc de la campanya de la DGPL Català i empresa, ja estàs al dia?.

Llegiu més...

      
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent