Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí


Edició núm. 11 · 6 de març de 2017Dimarts 7 de març · 9h30
NODE Garraf · Sessió informativa del projecte Punts d’Informació Turística
+ info

Del 9 al 12 de març, a Sitges
Festival Internacional de Patchwork
+ info

Divendres 10 de març, a Vilanova i la Geltrú
Presentació de l’estudi La Reputació On-line del turisme a les comarques de Barcelona · 2016
+ info

Diumenge 12 de març, a Canyelles
Cursa Pic de l’Àliga
+ info

Dimarts 14 de març, 12h30, a Vilanova i la Geltrú
NODE Garraf · Sessió Informativa del projecte Biosphere
+ info

Divendres 17 de març, 18h, al Club Nàutic Vilanova
Presentació del nou portal de reserves de l’Estació Nàutica de Vilanova
+ info

Del 17 al 19 de març, a Sitges
Fira Scrap+
+ info

Dissabte 18 de març, a Sitges
Rock Trail
+ info

Dimecres 29 de març, a Sitges
Les xarxes socials i el turisme. Oportunitats i amenaces
+ info
Fins a 81 vehicles es van inscriure en aquesta edició del Ral·li i diumenge 5 de març van recórrer el trajecte entre Barcelona i Sitges.

Llegiu més...
El turisme no resident continua creixent a principis de 2017Segons l’Observatori de Turisme del BBVA, tant les entrades com les pernoctacions de turistes no residents en allotjaments turístics espanyols van créixer el 4t trimestre de 2016, entre un 2,1% i un 3,2%. Les previsions de BBVA Research, basades en les cerques a Google, apunten a que el turisme estranger continuarà creixent el primer trimestre de 2017, tot i que a un ritme menor que el registrat durant 2016.

Llegiu més...

  

DIVENDRES 10 DE MARÇ
La Reputació On-line del turisme a les comarques de Barcelona

NODE Garraf aplegarà enguany la presentació de l’informe de reputació on-line del turisme a les comarques de Barcelona. L’acte tindrà lloc a la Masia d’en Cabanyes, divendres 10 de març, a les 10h. LabTurisme, de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, presentarà els resultats obtinguts sobre la satisfacció i la valoració on-line que tenen els turistes a les principals destinacions turístiques. S'exposarà quines són les principals conclusions i les recomanacions i millores a fer.

Llegiu més...

 

DIMARTS 14 DE MARÇ
Sessió Informativa del projecte Biosphere

La Diputació de Barcelona proposa la implantació d’una certificació de turisme sostenible Biosphere a través de les tres marques turístiques: Costa de Barcelona, Paisatges de Barcelona i Pirineus de Barcelona. Des de NODE Garraf es promourà l’adhesió d’empreses i serveis al compromís de turisme sostenible Biosphere. El proper dimarts 14 de març, a les 12h30, a la seu de la nostra Agència de Desenvolupament, a Vilanova i la Geltrú, tindrà lloc una sessió informativa.

Llegiu més...

 

CONTEXT
El Garraf rebrà fons de la Unió Europea per a projectes relacionats amb el patrimoni i la natura

La DG d’Administració Local va acordar aprovar provisionalment els projectes i actuacions que podran rebre finançament de fons europeus FEDER pel període 2014 - 2020. Entre aquests projectes ha estat seleccionada la proposta Garraf: camins, patrimoni i natura, presentada pel Consell Comarcal del Garraf i consensuada al Consell d’Alcaldies, així com en reunions tècniques amb els ajuntaments i amb NODE Garraf.

Llegiu més...

 

CONTEXT
Comencen els treballs de redacció de la Carta dels Paisatges del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf ha iniciat els treballs de redacció del projecte la Carta dels Paisatges del Garraf, un instrument de planificació territorial que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es realitzarà un inventari dels valors, activitats i processos que incideixen en la configuració del paisatge, assenyalant-ne els principals recorreguts i espais, i delimitant-ne les unitats sobre les quals es poden realitzar accions de protecció, gestió i ordenació.

Llegiu més...

 

CUBELLES
Vilanova Park es planteja la construcció d’un nou càmping a Mas Guineu

Vilanova Park ha iniciat formalment els tràmits per a la construcció d’un càmping de luxe a Cubelles, a la finca de Mas Guineu. La construcció del nou complex ocuparia una superfície de gairebé 315.000 m2 i acolliria al voltant de 900 parcel·les i diferents zones d’acampada, bungalows, piscina, espais de jocs, alberg, serveis diversos (supermercat, sanitaris, bugaderia...) i instal·lacions esportives, entre d’altres. Podria suposar la creació d’un centenar de llocs de treball directes.

Llegiu més...

 

OLIVELLA
El Castell Vell d'Olivella, catalogat com a Bé Cultural d'Interès Nacional

El Castell Vell d’Olivella catalogat com a BCIN, Bé Cultural d’Interès Nacional, està situat al cim del Puig del Molí, de 302 metres d’alçada, situat dins del Parc Natural del Garraf. El conjunt monumental està format per les restes del castell, documentat al 992 i de l’antiga capella romànica de Sant Pere, així com per un molí de vent, del segle XVIII, construït aprofitant la torre de planta rodona del castell.

Llegiu més...

 

SITGES
Sitges serà la capital europea del patchwork

Del 9 al 12 de març, Sitges aplegarà una nova edició del Festival Internacional de Patchwork i rebrà milers de visitants d’arreu d’Europa. El programa inclou tallers i cursos de formació, concursos i una mostra comercial amb més d’un centenar d’expositors, que es podrà visitar a les carpes instal·lades al passeig de la Ribera.

Llegiu més...

 

SITGES
El Palau de Maricel obres les portes entre setmana

Els Museus de Sitges incrementen la periodicitat de les visites guiades al Palau de Maricel. Durant aquest mes de març, a part de les cites habituals de cada diumenge, també es podrà accedir al recinte construït per Miquel Utrillo en diferents sessions distribuïdes entre setmana. El calendari d’aquest primer mes ja inclou un total de disset visites, repartides entre tots els dies de la setmana menys els dilluns, que és quan els museus estan tancats per descans setmanal.

Llegiu més...

 

VILANOVA I LA GELTRÚ
L’Estació Nàutica presentarà el portal de reserves

Divendres 17 de març, a les sis de la tarda, al Club Nàutic Vilanova, tindrà lloc la presentació del nou portal de reserves que ha endegat l’Associació de l’Estació Nàutica de Vilanova. Es tracta d’un projecte acompanyat per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Llegiu més...

 

FORMACIÓ
Les xarxes socials i el turisme. Oportunitats i amenaces

Les xarxes socials han modificat la forma com es relacionen els turistes i les empreses. S’ha obert un espai de relacions inèdit que permet connectar directament els prestadors de serveis i els turistes. A més, ha generat noves formes de comercialització que sovint dificulten una correcta interacció entre oferta i demanda. L’Escola de Direcció d’Empresa i el Gremi d’Hostaleria de Sitges han organitzat una sessió formativa que impartirà el professor Josep Donaire, dimecres 29 de març.

Llegiu més...

      
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent