Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí


Edició núm. 10 · 20 de febrer de 2017

Infografia. Indicadors turístics de la província de Barcelona Novembre 2016La demanda d'allotjament turístic a l'Entorn de Barcelona durant el mes de novembre va tenir un comportament a l'alça respecte al 2015, tant en el nombre de turistes rebuts (+10,8%) com en les pernoctacions generades (+1,5%). Així, a la província de Barcelona, sense considerar el Barcelonès, durant el mes de novembre van allotjar-se un total de 220.591 turistes (en el conjunt de les tres tipologies d'allotjament que s'analitzen). Aquests van generar un total de 443.026 pernoctacions (nits) i van donar feina de forma directa un total de 4.972 treballadors, un +0,5% més que l'any anterior.

Llegiu més...

  

FESTA
El Garraf concentra el Carnaval de la Costa de Barcelona

Els sis municipis del Garraf enceten una programació de Carnaval que enguany ha de registrar més participació i una major afluència de visitants. Tot seguit podeu consultar els webs de les nostres localitats.

Canyelles
www.canyelles.cat/festes-cultura-i-patrimoni/participa-del-carnaval-de-canyelles-2017

Cubelles
www.cubelles.cat/pl119/coneix-cubelles/si-vens-de-visita/id990/2017-carnaval.htm

Olivella
www.olivella.cat/actualitat/noticies/2017/01/27/carnaval-olivella-2017

Sant Pere de Ribes
www.eixdiari.cat/serveis/agenda/acte/13170/carnaval-de-sant-pere-de-ribes.html

Sitges
www.sitges.cat/carnaval

Vilanova i la Geltrú
www.carnavaldevilanova.cat

 

SITGES
Foment de Sitges celebra el seu centenari

L'1 de maig de 1916 va néixer la Comisión de Atracción de Forasteros. Anys després va passar a ser la Sociedad de Atracción de Forasteros, una entitat que ha viscut com a Foment de Turisme, orientada a celebrar esdeveniments i celebracions locals per atraure el turisme. Amb motiu del seu centenari, l'entitat va celebrar al Palau Maricel un acte per homenatjar persones i entitats que han tingut a veure amb esdeveniments tan significatius com el Ral·li de Cotxes Antics, el Corpus, la Verema o el pubillatge.

Llegiu més...

 

VILANOVA I LA GELTRÚ
El VIDA 2017 completa el seu cartell

Del 29 de juny al 2 de juliol, Vilanova i la Geltrú aplegarà una nova edició del VIDA, el festival internacional de música de major projecció en els darrers anys a Catalunya. L’organització acaba de posar a la venda els últims abonaments a un preu promocional de 70 €.

Llegiu més...

 

PRESENTACIÓ
Reputació online del turisme a les comarques de Barcelona

Divendres 10 de març, a les 10h, a la Masia d’en Cabanyes, tindrà lloc la presentació dels resultats obtinguts sobre la satisfacció i la valoració online que tenen els turistes a les principals destinacions de les comarques de Barcelona. S'exposaran les principals conclusions i es proposaran recomanacions i millores a fer. L’acte està organitzat pel LAB Turisme de la Diputació de Barcelona, amb el suport de NODE Garraf i la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf.

Llegiu més...

 

FORMACIÓ
Les xarxes socials i el turisme. Oportunitats i amenaces

Les xarxes socials han modificat la forma com es relacionen els turistes i les empreses. S’ha obert un espai de relacions inèdit que permet connectar directament els prestadors de serveis i els turistes. A més, ha generat noves formes de comercialització que sovint dificulten una correcta interacció entre oferta i demanda. L’Escola de Direcció d’Empresa i el Gremi d’Hostaleria de Sitges han organitzat una sessió formativa que impartirà el professor Josep Donaire, dimecres 29 de març.

Llegiu més...

 

HOSTALERIA
Cursos de manipulació d’aliments

El Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’ADEPG proposen dos cursos de Manipulació d’aliments, tots dos impartits per Guillermo Jiménez, consultor de l’empresa CITEAL. Amb una durada de 6 hores, les dues accions formatives tindran lloc a la seu del Gremi, en horaris de tarda, de 16h30 a 19h30, durant dos únics dies. El primer curs s’ha programat per dilluns 6 i dimecres 8 de març i el segon curs s’ha programat per dimarts 21 i dijous 23 de març.

Llegiu més:
www.adepg.cat/cat/formacio_curs.php?id=3361
www.adepg.cat/cat/formacio_curs.php?id=3362


 

TURISME I CULTURA
Nova estratègia per a la promoció del turisme cultural

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), ha presentat recentment la seva nova estratègia per a la promoció del turisme cultural a Catalunya. L'objectiu és atraure turistes interessats en la cultura i posicionar Catalunya com a destinació de referència en aquest segment. Aquesta estratègia es basarà en cinc programes de treball: Arts i Cultura; Ciutats amb caràcter; Pobles amb Encant; Viles Marineres i Rutes de Catalunya.

Llegiu més...

 

COMUNICACIÓ
Turisme Informa, nou butlletí de la Generalitat

Turisme Informa vol esdevenir un element d'informació i comunicació per al conjunt del sector turístic de Catalunya. La voluntat de donar a conèixer les actuacions que la Direcció General de Turisme i l'Agència Catalana de Turisme duen a terme, i d'informar sobre noves estratègies, coneixement i promoció, han fet que es consideri imprescindible disposar d'un instrument de comunicació de fàcil accés per a tothom.

Llegiu més...

 

EMPRENEDORIA
Oberta la 3a convocatòria del programa Start DMC Tourism

La Direcció General de Turisme (DGT), a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), impulsa “Start-DMC Tourism”, el projecte que pretén estimular la creació i consolidació de DMC’s (Destination Management Companies) a Catalunya, amb l’objectiu d’ incrementar l’oferta i la comercialització de productes turístics per millorar l’experiència dels viatgers que visiten el nostre territori ja sigui per oci o per negocis.

Llegiu més...

      
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 465

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
088
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
 

Amb el suport de


Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat | www.garraftour.com

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta feu clic a l'enllaç següent